A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Заклади загальної середньої освіти Джулинської сільської ради отримали плакати від Представництва Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) для розміщення у шкільних їдальнях

Заклади загальної середньої освіти Джулинської сільської ради отримали плакати, які надало Представництво Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) для розміщення у шкільних їдальнях, з метою підвищення обізнаності дорослих і дітей щодо впровадження здорових харчових звичок. На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 03 листопада 2023 року № 1/17311-23 проводиться інформаційна кампанія щодо реалізації широкого спектру заходів для популяризації шкільної реформи харчування та здорової харчової поведінки серед дітей шкільного віку і їхніх батьків/опікунів.

13:58 04.01.2024

Створено робочу групу з формування проєкту мережі ліцеїв Джулинської громади

На виконання наказу Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА від 21.12.2023 №924-аг «Про розроблення проєкту плану формування мережі закладів освіти Вінницької області, що забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти» відділом освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради створено робочу групу. Мета - проведення підготовчої роботи з реалізації пункту 52 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про повну загальну середню освіту», створення належного освітнього середовища для якісного профільного навчання, умов індивідуальної освітньої траєкторії учнів закладів загальної середньої освіти для поглиблення їх знань, можливості самостійного вибору та професійної орієнтації.

12:04 04.01.2024

Підсумки Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів "Моя Україно!"(заочний)

Відповідно до наказу Українського державного центру позашкільної освіти "Про підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів "Моя Україно!" (заочний) серед переможців та учасників є учні закладів освіти Джулинської громади, які нагороджені дипломами ІІ та ІІІ ступеня, а також дипломами за участь у конкурсі: Діхтяренко Микола, учень Джулинського ліцею Джулинської сільської ради, нагороджений дипломом ІІ ступеня у номінації "Безбар'єрність", робота "Дзвінок запрошує до ліцею"; Недобійчук Єва, учениця Шляхівського ліцею ім. Г.Й.Кузика Джулинської сільської ради, нагороджена дипломом ІІ ступеня у номінації "Побутові або жанрові фотографії", робота "Усе моє, що зветься Україна"; 

11:28 04.01.2024

Нагородження  Орденом "За Мужність ІІІ ступеня" ЛЯЛЮКА ЗАХАРА АНАТОЛІЙОВИЧА посмертно

3 січня 2024 року в с. Шляхова відбулося нагородження орденом "За мужність" ІІІ ступеня ЛЯЛЮКА ЗАХАРА АНАТОЛІЙОВИЧА (посмертно). Лялюк Захар Анатолійович народився 18 травня 1992 року у селі Шляхова Гайсинського району Вінницької області. З 1998 по 2007 рік навчався у Шляхівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. За період навчання був активним учасником шкільних заходів, мав багато друзів, відповідальний, товариський. Закінчивши 9 класів, вступив до Гайворонського ліцею, де здобув професію маляра-штукатура. 2015 року пішов служити добровольцем на Схід України. Після року служби був звільнений із лав ЗСУ. В  2016 році вступив до Уманського державного педагогічного університету ім. П.Тичини за спеціальністю "Підприємство та біржова діяльність".

08:24 04.01.2024

У Чернятці щедрували на підтримку ЗСУ

У перший день Нового року у селі Чернятка щедрували на підтримку ЗСУ. Щедрувальники разом із старостою села ходили від хати до хати, відроджуючи новорічно-різдвяні народні традиції. Бажали господарям щедрого вечора та доброго здоров’я у році новому, а Україні – переможного миру! З добрим словом та підтримкою завітали і до родин захисників. Село громади постійно підтримує зв'язок із односельцями, які зараз воюють на фронті. І саме з врахуванням їхніх побажань і будуть використані зібрані кошти. А нащедрували 17 тисяч гривень, хоча обійшли лише частину вулиць села. До Водохреща щедрувальники планують завітати й до інших господарів.

22:16 02.01.2024

Новорічно-різдвяна благодійна акція "Смаколики для ЗСУ"

Ще одним подарунком напередодні Нового року нашим землякам були посилки зі смаколиками від шкіл Джулинської громади. У кожній коробці - щирість дитячих побажань, віра у мужність Захисників та новорічно-різдвяні побажання! Так привітали Воїнів-земляків учнівські та педагогічні колективи під час благодійної акції "Смаколики для ЗСУ".

22:18 30.12.2023

Бажаємо в прийдешньому році миру, нових успіхів і досягнень!

Шановні колеги! Наближається Новий 2024 рік. Бажаємо в прийдешньому році нових успіхів і досягнень, нових ідей і бажань, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів і просторів натхнення! Сьогодні ми подумки з тими, хто захищає нас на фронті, тримає українське небо та береже від ворога. Дякуємо Збройним Силам України за стійкість, мужність, звитягу, за те, що на бойовому посту в будні та свята. У переддень Новоріччя бажаємо усім вам Божого благословення,  єдності, здоров’я та МИРУ!

10:51 30.12.2023

Відбулося засідання Методичної ради "Про підсумки роботи у І семестрі 2023-2024 н.р."

28 грудня 2023 року відбулося засідання Методичної ради "Про підсумки роботи у І семестрі 2023-2024 н.р." Із вітальним словом до присутніх звернулася Руденко Руслана Вікторівна, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради. Усатюк Мирослава Вікторівна, директор КУ ЦПРПП Джулинської сільської ради, презентувала колегам методичні доробки "Майстерність формувального оцінювання", "Інструменти формувального оцінювання" та "Оцінювання НУШ у 5 класі". Досвідом роботи ділилися голови методичних об'єднань та голови секцій щодо особливостей використання сучасних онлайн - інструментів та інтернет-ресурсів в освітньому процесі за підсумками роботи методичних об'єднань закладів освіти впродовж І семестру 2023-2024 навчального року.

22:45 29.12.2023

Тернівська гімназія увійшла до рейтингу шкіл, які братимуть участь у Всесвітній продовольчій програмі ООН

Тернівська гімназія увійшла до рейтингу шкіл, спільно з Міністерством освіти і науки України. Макарчук Тетяна Анатоліївна, директор Тернівської гімназії, брала участь у зустрічі-тренінгу, яка відбулася 27 грудня у Вінниці, організованій Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОВА спільно із Всесвітньою продовольчою програмою ООН для представників закладів загальної середньої освіти області, які відібрані для участі у проєкті програми з покращення харчування учнів початкової школи. Впровадження проєкту в області стане можливе після підписання Меморандуму про співпрацю між Вінницькою обласною військовою адміністрацією та ВПП ООН. Наразі продовжуються організаційні заходи.

22:42 28.12.2023

Відбулася нарада про перехід на фінансову автономію закладів освіти та культури громади

Сьогодні відбулася онлайн-нарада ВОКС із керівниками підпорядкованих закладів освіти та культури Джулинської громади з питань упровадження фінансової автономії з 1 січня 2023 року. Начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко акцентувала увагу на тому, що перехід до фінансової автономії закладів освіти та культури потребував тривалого часу підготовки та значних ресурсів, і вже з 1 січня 2023 року заклади та установи громади повністю переходять на самостійне ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Лише за фінансової автономії заклад може йти в ногу з часом і розвиватися відповідно до своїх потреб і спроможностей.

11:00 28.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень