A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Пам'ятні дати тижня: 05.02-11.02.2024

Відповідно до постанови Верховної Ради України від 21 грудня 2023 року № 3536-IX «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2024-2025 роках», постанови КМУ від 15 грудня 2023 року № 1322 «Про схвалення Стратегії утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2030 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2023 - 2025 роках», з метою консолідації та формування історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’ятних дат і ювілеїв, враховуючи пропозиції Українського інституту національної пам’яті щодо переліків пам’ятних дат і ювілеїв 2023 року, на місцевому рівні відзначатимуться такі дати: 

20:23 05.02.2024

Тижневий план роботи: 04-11.02.2024

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план на тиждень: 04.02-11.02.2024. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

19:17 05.02.2024

Обласна нарада щодо проведення всеукраїнської шкільної ліги з черліденгу

Команди закладів загальної середньої освіти готуються до територіального етапу всеукраїнських змагань "Пліч - о - пліч: всеукраїнська шкільна ліга з черліденгу". 02 лютого 2024 року відбулася обласна нарада щодо проведення всеукраїнської шкільної ліги з черліденгу.  Нараду  проводила інструктор з черліденгу Кейт Зінченко, яка ознайомила присутніх із основними позиціями в черліденгу. Проінформувала про основні вимоги до зовнішнього вигляду учасниць. Звернула увагу на основні позиції та навела приклади малюнків у постановці черліденгу. До участі у нараді долучилися працівники КУ ЦПРПП, учителі фізичного виховання, педагоги-організатори закладів загальної середньої освіти та хореограф Джулинського ЦКД Ганна Концебовська.

21:45 02.02.2024

Семінар - нарада "Пліч - о - пліч: всеукраїнські шкільні ліги"

01 лютого 2024 року за підсумками обласної онлай-наради щодо організації та проведення всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч: всеукраїнські шкільні ліги" було проведено семінар-нараду, метою якої було підвищити рівень організації спортивно-масової, фізкультурно-оздоровчої роботи в закладах загальної середньої освіти Джулинської сільської ради та розглянути питання підготовки до територіального етапу змагань з черліденгу (4-6 класи). Нарада відбулася за участю заступника сільського голови Миколи ГРАБЧАКА, начальника відділу освіти, культури і спорту Руслани РУДЕНКО, працівників КУ ЦПРПП, заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, учителів фізичного виховання. Руслана РУДЕНКО, начальник відділу освіти, культури і спорту наголосила на важливості проведення всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч: шкільні ліги" у Джулинській громаді,

20:35 01.02.2024

Відбулася робоча зустріч ВОКС із працівниками КЗ "Джулинська публічна бібліотека"

Сьогодні відбулася робоча зустріч ВОКС із працівниками КЗ "Джулинська публічна бібліотека". Мова йшла про ведення ділової документації установою на виконання наказу відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради від 10.01.2024 №15-од «Про моніторинг стану ведення ділової документації КЗ «Джулинська публічна бібліотека». 

16:21 01.02.2024

Огляд класів безпеки закладів освіти Джулинської громади

30 січня 2024 року відбувся огляд класів безпеки закладів освіти Джулинської громади, зокрема Тирлівської філії Шляхівського ліцею. У заходах брав участь голова громади Петро Швець, начальник Гайсинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області Андрій Місюра, заступник начальника Микола Мудрак, начальник №3 ДПРЗ Анатолій Гончар (м.Ладижин), начальник відділу ЗЗППР у Гайсинському районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області Олександр Осадчий.  Клас безпеки Тирлівської філії облаштовано за зональним принципом організації навчання, у ньому передбачено зону перегляду відеоуроків та презентацій, зону пожежної безпеки, зону мінної безпеки, зону безпеки життєдіяльності, зону домедичної допомоги, зону психологічного розвантаження, а також ігрову зону.

14:50 31.01.2024

Відкритий показ «Кращі практики дошкілля»

31 січня 2024 року  в онлайн-режимі відбувся традиційний відкритий показ «Кращі практики дошкілля», організований відділом дошкільної освіти КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" До участі долучилися педагогічні працівники закладів дошкільної освіти Джулинської територіальної громади та працівники КУ ЦПРПП. У програмі заходу були запропоновані наступні майстер-класи:

13:11 31.01.2024

Онлайн-зустріч аситентів вчителів Джулинської ТГ з методистом відділу «Ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти»  Стречень Антоніною  Володимирівною

Інклюзивне навчання - спосіб отримання освіти, у яких діти  з особливими освітніми  потребами навчаються в загальному освітньому середовищі за місцем свого проживання. В роботі з дітьми з особливими освітніми потребами ми прагнемо щоб учень не відчував себе іншим, зайвим небажаним.  У ЗЗСО нашої громади введені посади асистентів вчителів  – це підтримка для вчителя, при цьому він є учасником шкільної команди психолого-педагогічного супроводу. Головне завдання – взяти на себе додаткові зусилля, необхідні при роботі з дітьми з ООП. Це допоможе не гальмувати решту класу, водночас забезпечивши окремих учнів необхідним рівнем уваги. Асистент учителя здійснює специфічну системну діяльність, спрямовану на підтримку учня чи учнів в освітньому просторі, з огляду не тільки на індивідуальні можливості, здібності та інтереси окремих учнів, а й можливості та потреби закладу чи окремих учителів. 

21:46 29.01.2024

Захисник Віталій Булкот повернувся додому назавжди, «на щиті»… с. М'якохід

29 січня 2024 року наш захисник Віталій Булкот повернувся додому назавжди, «на щиті»… Військовий кортеж з тілом українського воїна з глибокою шаною зустріли жителі М‘якоходу. Плакав, стоячи на колінах край дороги, М’якохід, німа тиша огортала все навкруги… Лише траурна колона мовчки рухалася вздовж центральної дороги, встеленої вічнозеленим самшитом та туєю. Від батьківської домівки у супроводі духового оркестру, почесної варти та колони прапороносців молодого Захисника проводжали усією громадою.  Відспівували Героя у місцевому храмі. До прощальної церемонії разом із родиною, громадою та військовими побратимами долучилися не тільки односельчани, а й жителі навколишніх сіл, працівники Джулинської сільської ради, старостату, закладів та установ села. Зі словами глибокої шани звернулися до присутніх сільський голова Петро Швець, староста Олена Янко, працівники Бершадського РТЦК та СП.

14:59 29.01.2024

Курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності». Він абсолютно безкоштовний і доступний на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! Ведучою курсу стала Марічка Падалко, а експертами й експертками – науковці й науковиці Українського інституту національної пам’яті та Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Цей курс спрямований на формування української національної та громадянської ідентичності, підвищення рівня знань про історію боротьби за незалежність України, волонтерські рухи, поглиблення знань з новітньої історії України – її європейський вибір.

12:35 29.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень