A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

У Джулинській територіальній громаді відбувся конкурс у рамках обласного етапу Всеукраїнської трудової акції "Плекаємо сад!"

Плекаємо сад! За такою назвою у Джулинській територіальній громаді відбувся конкурс у рамках обласного етапу Всеукраїнської трудової акції. Він проходив у період із 08 до 14 грудня. А вже 15 грудня 2021 року організовано територіальний етап Акції, у якому презентовано конкурсні матеріали Дяківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ рівнів. Дослідницька робота школи брала участь в обласному етапі та здобула ІІ місце серед закладів освіти області та ІІ місце у номінації «Учнівська молодь» обласного конкурсу (наказ Департаменту гуманітарної політики ОДА). Вітаємо з перемогою ученицю 9 класу Ольгу Ковальчук та учителя біології Шевченко Світлану Миколаївну! Бажаємо нових перемог. Нехай сад Дяківської школи рясно родить запашними яблуками!

14:03 07.02.2022

Переможці територіального етапу обласного конкурсу солістів-вокалістів та читців "Зіркова мрія - 2022"

Завершився територіальний етап обласного конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2022»! Свою творчість демонструвало 27 виконавців із 10-и закладів освіти та 3-х філій.

13:59 07.02.2022

Тижневий план роботи: 07.02 - 13.02.2022

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план роботи на тиждень: 07.02 - 13.02.2022. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

20:57 06.02.2022

Увага! Конкурс!

Джулинський центр культури і дозвілля  минулоріч започаткував на День закоханих обирати "Закоханих на всю громаду"  Джулинської ТГ. Зважаючи на нинішні карантинні обмеження, вирішено продовжити традицію дещо видозмінивши умови. Конкурс #ДжулинськаТГ #Закохані2022 відбудеться онлайн, на офіційній сторінці КЗ "Джулинський центр культури і дозвілля" у соціальній мережі Фейсбук. Щоб взяти участь в конкурсі, потрібно в особисті повідомлення надіслати своє найкраще тематичне фото. Вже з 6 лютого на сторінці  соціальної мережі Фейсбук " Джулинський центр культури і дозвілля " будуть виставлятись світлини претендентів (для голосування потрібно під фото, яке вам найбільше сподобалось поставити червоне сердечко). Вподобання будуть рахуватися тільки на сторінці ДЦК і тільки сердечка. Переможці отримають подарунки!

16:17 02.02.2022

Перемога у фотовиставці до Дня Соборності України «Україна – це ми!»

З 4 по 20 січня 2022 року Вінницьким обласним центром туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій проведено обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України «Україна – це ми!» у форматі онлайн. Фотовиставка проводилась з метою активiзацiї нацiонально- патрiотичного виховання учнiвської молодi, популяризацii вивчення icтopiї, пошуку та розкриття юних талантiв, формування в учнiвської молодi активної життєвої позицiї, готовностi брати участь у суспiльному i культурному життi України. На розгляд журі надійшло 418 робіт із 49 територіальних громад. Фоторобота учениці 5 класу Шляхівського ОЗЗСО І-ІІІ рівнів Джулинської сільської ради  Кочерган Крістіни стала призером обласного eтапу.

16:02 02.02.2022

Газета "Моя громада" за січень 2022 року №1 (60)

Вийшов друком 60-й номер газети Джулинської територіальної громади "Моя громада".  Читайте про новини та  події січня: про відкриття першої в області Консультативної служби Джулинської громади, підсумки першого фестивалю вертепного дійства "Диво Різдва", про ювілей Чернятської амбулаторії, виконання бюджету громади за 9 місяців 2021 року, бустерну дозу вакцини, а також про те, що робити, коли знайшли загублену річ?, про життя людей, які поруч із нами. А ще - розгадайте кросворд до 5-річного ювілею газети!

09:26 01.02.2022

1 ЛЮТОГО СТАРТУЄ РЕЄСТРАЦІЯ НА ОСНОВНУ СЕСІЮ ЗНО-2022

У вівторок, 1 лютого, розпочнеться та триватиме до 9 березня реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року. Про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі. Кожен зареєстрований учасник має право за рахунок коштів державного бюджету пройти тести щонайбільше з 5 навчальних предметів, загалом ЗНО відбуватиметься з 13 навчальних предметів.

17:16 31.01.2022

Продовжується реєстрація на проєкт Інженерний тиждень

Продовжується реєстрація на проєкт Інженерний тиждень, він стартує 21 березня 2022 року, а завершується – 10 квітня. У цей проміжок часу учасники зможуть перетворити будь-який календарний тиждень на Інженерний. На відміну від інших освітніх STEM-програм, «Інженерний тиждень»:  за бажанням може провести будь-яка школа;  школам не потрібно залучати експертів, матеріали розроблено таким чином, що експертами стають вчителі;  витратні матеріали бюджетні: паперові горнятка, пластикові пляшки, кришечки, палички для розмішування цукру, соломинки, канцелярські гумки тощо. Зареєструватися для участі можуть учителі математики, фізики, хімії, астрономії, інформатики, біології, екології, географії та початкової школи. Крім того, запрошуються вчителі історії та літератури, адже цьогоріч проєкт будується навколо інженерної історії України. Для участі необхідно заповнити заявку за посиланням https://engineeringweek.org.ua/  Контакти проєкту «Інженерний тиждень»: +380 99 111 8928. Докладніше: bit.ly/35F7JiJ

16:56 31.01.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень