A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Змагання районного етапу з баскетболу 3х3 у рамках проведення Гімназіади

Гімназіада продовжує ходу! 19 січня 2024 року в спортивному залі Тростянецького ліцею  проведено змагання районного етапу з баскетболу 3х3. За першість в улюбленому видові спорту молоді брали участь по 6 команд юнаків і дівчат закладів загальної середньої освіти Гайсинського району. Юнаки: Тростянецька ТГ (Ліцей смт Тростянець), Ободівська ТГ (Новоободівський ліцей), Бершадська ТГ, Ладижинська ТГ, Джулинська ТГ (Джулинськой ліцей), Гайсинська ТГ. Дівчата: Тростянецька ТГ (Ліцей смт Тростянець), Ободівська ТГ (Новоободівський ліцей), Бершадська ТГ, Ладижинська ТГ, Джулинська ТГ (Джулинськой ліцей), Гайсинська ТГ.

20:02 19.01.2024

Нарада щодо проведення шкільних ліг "Пліч-о-пліч"

18 січня 2024 року відбулася нарада в онлайн режимі щодо проведення шкільних ліг "Пліч-о-пліч".  Володимир Володимирович Буняк, директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької області, наголосив на необхідності залучення молодого покоління до спортивних активностей. Анатолій Миколайович Калєтнік,  заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти, зазначив, що заходи "Пліч-о-пліч " потрібно проводити із використанням фірмової атрибутики. Токар Наталія Іванівна, начальник відділу олімпійських видів спорту, зауважила, що при підготовці команд черліденгу можна залучати фахівців галузі культури, а також для учасників, які вперше беруть участь в черліденгу є можливість взяти участь у семінарі щодо підготовки змагань з даного виду.

11:54 19.01.2024

Конкурс з визначення проєктів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2024 році

Міністерство молоді та спорту України оголошує КОНКУРС з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2024 році. Пріоритетні завдання конкурсу: Підвищення рівня компетентностей молоді з метою формування у молоді культури підприємництва (у тому числі соціального), професійного та кар’єрного розвитку, стимулювання до відкриття власної справи, адаптації до ринку праці в умовах війни та післявоєнний період.

16:06 18.01.2024

Шаховий турнір

17 січня 2024 року в Джулинському центрі культури і дозвілля відбувся територіальний шаховий турнір, у якому змагалися 12 гравців із М'якоходу, Серебрії, Тирлівки, Берізок, Джулинки. Захід проходив у рамках щорічної церемонії "Свято Олімпійського прапора". Турнір об'єнав гравців віком від 9 до 80 років. Переможцями стали: 1-місце - Микитюк Микола Григорович (Джулинка), 2-місце - Колібабчук Олександр Микитович (Берізки-Бершадські), 3-місце - Телятніков Анатолій Веніамінович (Ставки). Усім учасникам голова громади Петро Швець вручив грамоти, а переможцям - медалі та кубок. Дякуємо за активну участь: Кимлику Івану Анатолійовичу (Тирлівка), Звонському Олександру Сергійовичу (Серебрія), Забіяці Григорію Омеляновичу (М’якохід), Атаджанову Ганжі Садулайовичу (Серебрія), Пригоді Юрію Івановичу (Серебрія), Баньку Юрію Анатолійовичу (Серебрія), Жадану Олексію Анатолійовичу (Джулинка), Теплицькому Віктору Олексійовичу (Джулинка), Кучерявому Віталію Васильовичу.

14:31 18.01.2024

Щорічна церемонія "Свято Олімпійського прапора"

17 січня в адміністративному центрі Джулинської громади відбулася щорічна церемонія "Свято Олімпійського прапора" з нагоди участі команди України у ІV зимових юнацьких олімпійських іграх у Канвонді (Республіка Корея). В урочистих заходах брав участь голова громади Петро Швець, його заступник Микола Грабчак, староста  М'якоходу Олена Янко, працівники відділу освіти, культури і спорту сільської ради та закладів культури громади. Право внести Державний Прапор України надали найстаршому учаснику урочистостей Олександру Микитовичу Колібабчуку із Берізок. Почесним гостем заходу став майстер спорту, чотириразовий чемпіон світу з городкового спорту Анатолій Телятніков зі Ставок. Йому надали право внести Олімпійський прапор України. Цього дня відбувся територіальний шаховий турнір, у якому змагалися 12 гравців із М'якоходу, Серебрії, Тирлівки, Берізок, Джулинки. Вітав учасників турніру дитячий хореографічний колектив "Квест" Джулинського ЦКД.

14:27 18.01.2024

Тенісний турнір серед юнаків з нагоди підтримки команди України у ІV зимових юнацьких Олімпійських іграх у Канвондо (Корея)

17 січня 2024 року у Чернятському закладі культури відбувся тенісний турнір серед юнаків з нагоди підтримки команди України у ІV зимових юнацьких Олімпійських іграх у Канвондо (Корея). У спортивному заході брали участь староста Сергій Бондарчук та майстер спорту, багаторазовий чемпіон України, чемпіон Євразії, суддя міжнародної категорії з карате Євген Спінжа, який приїхав до Чернятки під час війни. Він був суддею турніру. У змаганнях брали участь 12 юнаків, які до цього систематично наполегливо тренувалися. Усі учасники отримали подяки та грамоти від Чернятського старостату, А переможець нагороджений кубком.  Вітаємо переможців турніру: Павла Швеця (1 місце), Святослава Ткача (2 місце), Петра Миріша (3 місце). У подарунок від майстра спорту вони отримали магнітики!

19:58 17.01.2024

Засідання робочої групи з розроблення проєкту плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Джулинської територіальної громади

 16 січня 2023 року відбулося засідання робочої групи з розроблення проєкту плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Джулинської територіальної громади. Виданий наказ ВОКС №10 від 02.01.2024, здійснений моніторинг стану та  перспективи мережі закладів освіти  до 2027 року з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також потреби громади.  Підготовлені пропозиції Джулинської громади до плану формування мережі, з  урахуванням вимоги Закону України «Про повну загальну середню освіту» до ліцеїв щодо безпечного, інклюзивного та цифрового освітнього простору, профілізації старшої школи, відповідності охоплення на відповідній території усіх профілів навчання, визначених законодавством, з метою гарантування і забезпечення права кожного учня та учениці на вибір відповідного профілю навчання.

09:09 16.01.2024

Тижневий план роботи: 15.01-21.01.2024

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план на тиждень: 15.01-21.01.2024. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

21:45 14.01.2024

Територіальний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Проведений територіальний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» у номінаціях «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво» серед учнів Джулинської  школи мистецтв. Робота «Тарас Шевченко» (графіка, вугілля) учениці Джулинської школи мистецтв Кравець Анастасії Русланівни (викладач Маринич Яна Віталіївна) надіслана до Вінницької дитячої художньої школи, де 30 січня 2024 року проводитиметься відбірковий 3-й етап даного конкурсу.   Із 07 до 20 березня у Вінницькому обласному художньому музеї відбудеться виставка кращих творчих робіт учасників конкурсу, приурочена річниці від дня народження великого сина України, пророка Тараса Шевченка.

18:26 12.01.2024

ІІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

12 січня 2024 року відбувся ІІІ етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який проводиться з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання учнівської та студентської молоді до вивчення української мови і літератури. Згідно із законодавством України в частині дотримання заходів безпеки, пов’язаних із запровадження правового режиму воєнного стану, ІІІ етап відбувся в дистанційному форматі. Було запропоновано творчі завдання, пов’язані з життям і творчістю видатного українського поета, художника, драматурга, основоположника сучасної української літературної мови Тараса Григоровича Шевченка.

18:09 12.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень