A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Джулинська громада отримала новий шкільний автобус

22 лютого 2024 року Джулинська громада отримала новий шкільний автобус!  Транспортний засіб буде передано для опорного закладу освіти - Шляхівського ліцею, до якого нині підвозять дітей із шести сіл громади! Ще два роки тому учнів підвозили двома шкільними автобусами, а у перші дні війни один із них було передано на потреби  військових. 30 шкільних автобусів отримали навчальні заклади 27 громад Вінниччини за сприяння голови Вінницької ОВА Сегія Борзова. Важливо, що кожен транспорт обладнаний  підйомниками для учнів, які пересуваються на кріслах колісних. Це допоможе забезпечити безбарʼєрний  доступ до освіти всім дітям. Транспорт придбано за кошти освітньої державної субвенції у співфінансуванні сільської ради.

10:09 23.02.2024

21 лютого - річниця загибелі воїна Бутенка Сергія Сергійовича с. Шляхова

Час неможливо зупинити. Але він не зітре з нашої пам'яті імена Героїв сьогодення – земляків, які віддали життя у війні за Україну. 21 лютого 2023 року під час виконання службових обов'язків внаслідок мінометного обстрілу зупинилося серце нашого земляка Бутенка Сергія Сергійовича.

15:46 22.02.2024

Онлайн-нарада керівників закладів культури, бібліотек та школи мистецтв громади

Щомісячна онлайн-нарада керівників закладів культури, бібліотек та школи мистецтв громади проведена 21.02.2024 року. Начальник ВОКС Руслана Руденко демонструвала презентацію щодо підсумків системної організаційно-масової, волонтерської роботи кожного закладу культури громади у лютому 2024 року, провела моніторинг висвітленої інформації на сторінках ФБ закладів, надала рекомендації щодо створення нових сторінок, спонукала до активної реалізацію територіального проєкту «Українська ідентичність», інформувала про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів Джулинської сільської ради. Під час аналізу використання електричної енергії у січні-лютому 2024 року спільно вирішували питання енергоефективності та ресурсозбереження.

15:40 22.02.2024

Територіальний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей - 2024»

21 лютого 2024 року проведено територіальний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей - 2024» (далі - Конкурс) серед закладів загальної середньої освіти Джулинської сільської ради. На Конкурс до відділу освіти, культури і спорту надійшов 41 малюнок дітей та учнівської молоді від таких закладів загальної середньої освіти: Джулинського ліцею (15), Берізкобершадської філії Джулинського ліцею (2), Шляхівського ліцею імені Г.Й.Кузика (6), Теофілівської філії Шляхівського ліцею імені Г.Й.Кузика (1), М’якохідської (2), Серединської (7), Тернівської (4), Чернятської (2) гімназій, КЗ «Джулинський навчально-реабілітаційний центр» (2). У творчому конкурсі брали участь роботи від кожної із трьох вікових категорій згідно умов проведення:    перша група – від 6 до 10 років; друга група – від 11 до 14 років; третя група – від 15 до 18 років.

09:48 21.02.2024

Інформаційно-просвітницька робота фахівців Джулинського ІРЦ в ЗДО с. М'якохід

В закладі дошкільної  освіти «Сонечко» с.М`якохід, фахівці інклюзивно-ресурсного центру, директор Оксана ДУДНИК та фахівець Анна ЖУК, здійснили інформаційно-просвітницьку роботу серед вихователів та батьків.  Метою зустрічі було - сформувати вміння спостерігати за розвитком та діяльністю дітей у відповідності до вікових показників з раннього віку. Також привернути увагу до можливих ризиків у психофізичному розвитку кожної дитини. Акцентували увагу на необхідності своєчасної оцінки стану розвитку дитини, якщо виникають труднощі у засвоєнні навчального матеріалу, визначення вибору методів та прийомів навчання з урахуванням потенційних можливостей дитини. Дуже гарною вийшла розмова з батьками, піднялися найважливіші і болючі теми, також особисті питання. Таким чином, встановлення партнерських взаємовідносин створює підґрунтя для забезпечення ефективного психолого-педагогічного супроводу.  

10:12 20.02.2024

Вшанування пам’яті загиблих учасників Революції Гідності

20 лютого 2024 року у Джулинській громаді вшанували пам’ять загиблих учасників Революції Гідності.  Це - день жалоби, оскільки його пов’язано із загибеллю громадян під час Революції Гідності та на початку російської агресії на сході України, але водночас він закликає вшановувати не смерть, а боротьбу за гідне та вільне життя, жертовність і відвагу. Чітка громадянська позиція та готовність обстоювати її до кінця – це ті риси, які мали Герої Небесної Сотні та які гідні наслідування. Відповідно наказу відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради від 15.02.2024 № 51-од «Про затвердження Плану заходів щодо вшанування подвигу учасників Революції Гідності та пам’яті  Героїв Небесної Сотні у 2024 році» у закладах освіти, культури та бібліотеках відбулися заходи, дотримуючись традиційного церемоніалу ушанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності: виконання Державного Гімну, покладання квітів, запалення лампадок, звучання пісні «Пливе кача», яка стала реквієм по Небесній Сотні.

09:27 20.02.2024

Оперативна нарада з відповідальними особами та вчителями фізичної культури щодо організації та підготовки до територіального етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч: всеукраїнські шкільні ліги з черліденгу".

19 лютого 2024 року відбулася оперативна нарада з відповідальними особами та вчителями фізичної культури щодо організації та підготовки до територіального етапу всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч: всеукраїнські шкільні ліги з черліденгу". В ході наради обговорювалися питання щодо дотримання регламенту змагань, оформлення спортивної зали брендовою продукцією та створення командного логотипу. До обговорення долучилась голова методичного об'єднання з питань виховної роботи Герасимчук Катерина Сергіївна, заступник директора з виховної роботи Джулинського ліцею.

09:24 19.02.2024

Тижневий план роботи: 19-25.02.2024

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план на тиждень: 19.02-25.02.2024. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

08:56 19.02.2024

День єднання у Джулиинській громаді

16 лютого 2024 році у закладах освіти, культури, бібліотеках Джулинської сільської ради відбулися заходи, присвячені Дню єднання, які висвітлені під хештегом #Єдність_Джулинська_ТГ  у соціальній мережі «Фейсбук». У цей день на будівлях закладів були підняті українські прапори, організоване спільне виконання Державного Гімну України, колективи, учні, відвідувачі клубних та бібліотечних закладів прийшли на роботу, на навчання в українській вишиванці або прикріпили до одягу синьо-жовту стрічку. Відповідно наказу ВОКС від 14.02.2024 №49-од «Про

19:08 16.02.2024

День єднання - 2024

16 лютого 2024 року в Джулинській територіальній громаді День єднання згуртував колективи закладів освіти та культури у патріотичній єдності! Освітяни прийшли на роботу, а діти на навчання в українській вишиванці, прикріплюючи до одягу синьо-жовту стрічку. Усі гуртом виконували Державний Гімн України, проводили національно-патріотичні уроки єднання, бесіди, переглядали ролики та відеопрезентації. У бібліотеках громади розгорнули тематичні виставки.  Усі заходи об'єднав територіальний флешмоб під хештегом #UAразом та #Єдність_Джулинська_ТГ.

19:05 16.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень