A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Районний етап змагань з волейболу у рамках Гімназіади

16 лютого 2024 року команди юнаків та дівчат Джулинського ліцею Джулинської сільської ради брали активну участь у районному етапі змагань з волейболу у рамках Гімназіади, який відбувся 16 лютого  на базі Опорного закладу Теплицької селищної ради «Теплицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1». Надзвичайна спортивна атмосфера, неперевершені емоції панували у спортивній залі Тростянецької школи під час спортивних матчів. У районній Гімназіада змагалися за перемогу та призові місця 10 спортивних команд закладів освіти. Джулинські юнаки та дівчата (тренери Юрій Микитюк, Євген Марущак) показали швидку колективну гру з перемінним успіхом та здобули неоціненний досвід волейбольних змагань.

19:04 16.02.2024

Реалізація проєкту #Город_на_підвіконніДжулинськаТГ

Упродовж місяця (21.01.2024-15.02.2024) заклади дошкільної освіти Джулинської громади реалізовували проєкт "Город на підвіконні", ініційований головою методичного об'єднання педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Думанською Ганною Віталіївною. Педагоги, спільно з вихованцями, активно долучилися до проєкту та висвітлювали свої результати під хештегом #Город_на_підвіконніДжулинськаТГ. Дякуємо за цікавий та творчий підхід у вихованні  юного покоління.

19:00 15.02.2024

ІІ частина методичного семінару для МО вчителів природничого циклу

14 лютого 2024 року в онлайн-режимі відбулася друга частина методичного семінару «Еколого-натуралістична, природоохоронна, експериментально-дослідна робота з обдарованими дітьми (з досвіду роботи)», де колеги продовжували ділитися досвідом роботи з екологічного виховання здобувачів освіти з учителями МО природничого циклу. Зустріч розпочала Прокопенко Людмила Миколаївна, заступник директора з виховної роботи Шляхівського ліцею, яка розповіла про екологічну стежину «Екотайм», що діє на території закладу освіти та віртуально провела колег зупинками екологічної стежини. Макарчук Тетяна Анатоліївна, директор Тернівської гімназії поділилась досвідом роботи з природоохоронної діяльності, розповіла про вікові дуби села Тернівки. Пастух Олена Василівна, керівник екологічного гуртка «Паросток»,

20:45 14.02.2024

Нарада з керівниками ЗЗСО, ЗДО за участю представників Держпродспоживслужби

14 лютого 2024 року в онлайн-режимі відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та Джулинського навчально-реабілітаційного центру за участю Пончик Альони Павлівни, медичної сестри Джулинського ліцею та представників Держпродспоживслужби.  Руденко Руслана Вікторівна, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, та Ляшевська Людмила Олександрівна, головний спеціаліст відділу освіти, культури і спорту звернули увагу присутніх на хід реалізації переходу на фінансову автономію закладів освіти Джулинської громади. Заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Гайсинського ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, Юлія Покотило розглянула питання

19:47 14.02.2024

Всеукраїнські змагання "Пліч-о-пліч:всеукраїнські шкільні ліги з черліденгу"

У Джулинській громаді розпочалась реалізація проєкту всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч: всеукраїнські шкільні ліги з черліденгу". Команди-учасниці наполегливо тренуються аби гідно представити свій заклад освіти у територіальному етапі. РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО.

21:20 13.02.2024

Учнівська рада в ділі

Відповідно до Плану роботи Учнівської ради, у лютому членами Учнівської ради започатковано проєкт щодо презентації та розповсюдження відеобуклетів та буклетів для ровесників "Як діяти у разі сигналу "Повітряна тривога". 

15:17 13.02.2024

#Українська ідентичність: пам'ятні дати тижня

Відповідно до постанови Верховної Ради України від 21 грудня 2023 року № 3536-IX «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2024-2025 роках», постанови КМУ від 15 грудня 2023 року № 1322 «Про схвалення Стратегії утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2030 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2023 - 2025 роках», з метою консолідації та формування історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’ятних дат і ювілеїв, враховуючи пропозиції Українського інституту національної пам’яті щодо переліків пам’ятних дат і ювілеїв 2024 року, на місцевому рівні відзначатимуться такі дати: 

17:02 12.02.2024

Овчарук Анатолій Миколайович із Березівки - український вчений у галузі металургії

Про Овчарука Анатолія Миколайовича із Березівки наше покоління знає із книг, газет, Вікіпедії. Аж ось несподівано український вчений у галузі металургії завітав до сільської ради… Зустрівся із головою громади, подарував книгу "Добридень, Березівко" Петра Маніленка, обговорили реалії сьогодення. Поважний чоловік, маючи за плечима понад 80 років, поділився своїми дипломами та нагородами. Такої кількості документів в однієї людини ми ще не бачили!  Зацікавившись науковцем-земляком, зайшла в інтернет. Читаю: «Кількість наукових праць – понад 220, 70 винаходів, частину яких впроваджено у виробництво із значним економічним ефектом, 9 монографій». Далі потрапляю на сайт «База патентів України». А там … понад 30 запатентованих винаходів, автором або співавтором яких є Анатолій Миколайович!

14:59 12.02.2024

Тижневий план роботи: 12-18.02.2024

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план на тиждень: 12.02-18.02.2024. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

12:46 12.02.2024

Придбано спортивний інвентар для закладів загальної середньої освіти громади

Відділом освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради придбано спортивний інвентар для закладів загальної середньої освіти громади. Футбольні, волейбольні, баскетбольні м'ячі, гімнастичні мати, тренувальні фішки (конуси), спортивні обручі та інше спортивне спорядження стануть у пригоді учням та ученицям не тільки під час уроків фізичного виховання, а й під час участі у Загальнонаціональному проєкті фізичного виховання школярів «Пліч-о-пліч зі спортом», Гімназіаді серед школярів, а також у фізкультурно-оздоровчому заході "Ліга активних учнів та учениць здорової України". Адже нині школярі беруть участь у різноманітних шкільних та територіальних змаганнях на першість Джулинської громади з футзалу, тенісу, шахів, стрітболу, змагання з «Gool Games», баскетболу (юнакидівчата), волейболу (юнакидівчата), черлідингу, футболу, волейболу та баскетболу тощо.

15:53 10.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень