A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

ПРО МОЖЛИВІСТЬ ДИСТАНЦІЙНОГО ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ КОМПЛЕКСНОЇ ОЦІНКИ РОЗВИТКУ ДИТИНИ ДО ДЖУЛИНСЬКОГО ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ

З метою вчасного зарахування дітей з особливими освітніми потребами до закладів дошкільної та загальної середньої освіти фахівцями Джулинського ІРЦ після припинення карантину буде організовано проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини.

16:22 07.05.2020

Звернення начальника відділу освіти, культури і спорту Джулинськиї сільської ради до батьків та учнів закладів освіти Джулинської ОТГ

Шановні батьки та учні закладів освіти Джулинської ОТГ! Станом на 6 травня у нашому районі лабораторно підтверджено один випадок інфікування вірусом COVID-19. Тож сьогодні надзвичайно актуальною стає необхідність дотримання правил карантину! І хоча в Україні із 12 травня відбудеться послаблення карантинних заходів, я звертаюся до усіх школярів громади: не виходьте на вулиці, не гуляйте біля річки, у парках та лісі, обмежте контакти із однолітками.

16:47 06.05.2020

У Чернятці напередодні Дня пам'яті та примирення упорядковують Меморіал Слави

У Чернятці напередодні Дня пам'яті та примирення упорядковують Меморіал Слави спільними зусиллями працівників закладів культури, сільської ради та техпрацівників школи. А ще до них приєдналися батьки учнів 7 класу. 

10:06 06.05.2020

Упорядкування території біля Меморіалу Слави у Берізках-Бершадських

4 травня вчителі Берізкобершадської філії напередодні Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом, дотримуючись вимог карантину, упорядкували територію біля Меморіалу Слави. Милує око впорядкована територія. Вічною хай буде пам'ять про полеглих героїв. Вічна шана всім, хто відстоює мир на землі!

09:19 06.05.2020

ДЛЯ УЧНІВ 6-10-Х КЛАСІВ РОЗРОБЛЕНО СПЕЦІАЛЬНІ УРОКИ ПРО COVID-19

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГО “Смарт освіта” за підтримки Міністерства освіти і науки України розробили дистанційні уроки з біології про коронавірусну інфекцію COVID-19. Методичні рекомендації для вчителів та навчальні матеріали для учнів опубліковано на сайті НУШ сьогодні, 5 травня 2020 року.

15:15 05.05.2020

Випускники закладів освіти можуть змінити місце проходження ЗНО

З огляду на ситуацію, що склалася, випускники закладів освіти можуть змінити місце проходження ЗНО.Першочергово таке право отримали учні, які навчаються в закладах загальної середньої освіти інтернатного типу, закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти. Механізм внесення змін до реєстраційних даних для окремих випускників поточного року розміщено в «Кабінеті керівника закладу освіти».

09:12 05.05.2020

5-Й ТИЖДЕНЬ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ОНЛАЙН: ЯКІ КАНАЛИ ТРАНСЛЮВАТИМУТЬ УРОКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ, РОЗКЛАД З ТЕМАМИ ТА СВЯТКОВІ ДНІ

Сьогодні, 4 травня 2020 року, розпочинається п’ятий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн. Цього тижня анонсуємо канали, що надалі транслюватимуть уроки для початкової школи, розповідаємо про теми, що заплановано вивчити цього тижня, а також про вихідний 11 травня.

08:58 04.05.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень