A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

ДЖУЛИНСЬКА ОТГ ЗАПРОВАДЖУЄ КАРАНТИННІ ЗАХОДИ ЗАДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОШИРЕННЯ КОРОНАВІРУСУ

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Джулинської сільської ради, під час якого прийнято рішення про вжиття невідкладних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Джулилинської ОТГ гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

09:46 18.03.2020

У Джулинці вшанували пам'ять полеглих у роки Другої світової війни Хвилиною Мовчання та покладання квітів до Братської могили

У Джулинці у 76-у річницю звільнення сіл, які нині входять до Джулинської ОТГ, вшанували пам'ять полеглих у роки Другої світової війни Хвилиною Мовчання та покладання квітів до Братської могили.

10:16 13.03.2020

Волонтерський загін «Небайдужі серця» діє!

У Джулинській опорній школі  проведено акцію «Подаруй книгу українською мовою мешканцям Сходу України». Зібрану бібліотечку відправлено адресатам: українцям, які проживають на лінії розмежування. Небайдужі педагоги школи долучитися до акції та передали друзям підручники, художню та дитячу літературу українською мовою. Акцію організували заступник директора з виховної роботи Лариса Заміхора та бібліотекар Лариса Трохименко.

19:39 09.03.2020

Святковий концерт у закладі культури Берізок-Бершадських

Сьогодні у закладі культури Берізок, як завжди, святковий концерт пройшов тепло, по-родинному, цікаво та вишукано! Це вже третій захід за місяць! День Валентина, народні гуляння на Масляну, а сьогодні - весняний концерт, з любов'ю до жінок! Дякую за наснагу та гарний настрій!

11:23 08.03.2020

У Чернятському будинку культури вітали жінок зі святом весни!

У Чернятському будинку культури вітали жінок зі святом весни! Святковий концерт по-родинному зібрав у закладі культури багато людей. Хор учителів та учнів школи вразив різноголоссям звучання, співочі колективи "Горлиця" Та "Чарівниця" полонили задушевними піснями, танцювальні дитячі колективи, дуети, вокальні виступи, гумористичні сценки створили гарний весняний настрій.

11:15 08.03.2020

Сьогодні у Хмарівському закладі культури вітали жінок зі святом 8 Березня

Сьогодні у Хмарівському закладі культури вітали жінок зі святом 8 Березня. Учасники художньої самодіяльності подарували гарний настрій, а керівники Джулинської ОТГ зичили жіноцтву ніжності, чарівності та добра!

17:29 07.03.2020

1 березня Джулинський інклюзивно-ресурсний центр відзначив першу річницю з дати створення

1 березня Джулинський інклюзивно-ресурсний центр, керівником якого є Оксана Дудник, відзначив першу річницю з дати створення. Працівники установи приймали вітання від голови ОТГ Петра Швеця, заступника Романа Кравця та начальника відділу освіти, культури і спорту ОТГ.

17:31 03.03.2020

Учасники Ради освітнього округу Джулинської ОТГ провели апробацію системи опитування TurningPoint

Учасники Ради освітнього округу Джулинської ОТГ провели апробацію системи опитування TurningPoint, запровадженої в Джулинській опорній школі. Учитель математики Вікторія Херсонюк разом із заступником директора Ларисою Заміхорою підготували тести щодо знань про булінг, ввели їх у систему опитування та здійснили тестування.

17:22 03.03.2020

2 березня освітяни Джулинської ОТГ на засіданні Ради освітнього округу обговорили актуальні питання галузі загальної середньої та дошкільної освіти

Освітяни Джулинської ОТГ на засіданні Ради освітнього округу обговорили актуальні питання галузі загальної середньої та дошкільної освіти.

17:16 03.03.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень