A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Міністерство освіти і науки затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році

Міністерство освіти і науки затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Відповідні зміни до календарного плану підготовки та проведення ЗНО оприлюднено на сайті МОН.

08:55 28.05.2020

ПРОБНЕ ЗНО ВІДБУДЕТЬСЯ 15 ТА 17 ЧЕРВНЯ, ВХІД НА ТЕСТУВАННЯ – У ЗАХИСНИХ МАСКАХ

Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 15 червня 2020 року, з інших предметів – 17 червня 2020 року. Про це йдеться у відповідному наказі Українського центру оцінювання якості освіти, оприлюдненому сьогодні, 22 травня 2020 року. 

08:47 28.05.2020

За попередніми даними Джулинська ОТГ виграла три проєкти у 17-му обласному конкурсі розвитку територіальних громад

Приємна новина! За попередніми даними Джулинська ОТГ виграла три проєкти у 17-му обласному конкурсі розвитку територіальних громад, підсумки якого Конкурсною радою підведено учора. Ми виграли проєкти: "Здійснимо мрію художника, політв'язня сталінських таборів Олексія Степового, ремонт Джулинського ЦКДС", "Розвинена культура - крок до цивілізації, ремонт Чернятського будинку культури" та "Здорові діти - наше майбутнє" придбання та встановлення дитячого спортивного майданчика у Джулинці.

16:21 21.05.2020

Джулинська опорна школа потрапила до Переліку шкіл, які цьогоріч отримають кошти на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків)

Джулинська опорна школа потрапила до Переліку шкіл, які цьогоріч отримають кошти на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків). Відповідний наказ був підписаний МОН 8 травня. Субвенція буде розподілена серед 608 шкіл, з яких 36 - опорних закладів освіти Вінниччини.

11:43 15.05.2020

БЕЗ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА ТА ВИПУСКНОГО

 У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) 12 березня було оголошено карантин. Заклади освіти та їх педагогічні працівники Джулинської ОТГ вживали заходів щодо додержання вимог державних стандартів загальної середньої освіти та засвоєння учнями змісту кожного навчального предмета.

16:12 13.05.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень