A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Владислав та Мар’яна Сауляки із Чернятки посіли І місце у районному конкурсі читців «Кобзар і Україна», присвяченому 206-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка

Владислав та Мар’яна Сауляки із Чернятки посіли І місце у районному конкурсі читців «Кобзар і Україна», присвяченому 206-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка. Конкурс відбувся 28 лютого 2020 року у дитячій музичній школі імені Р.Скалецького.

16:47 03.03.2020

Інформування освітян Джулинської ОТГ на тему «Профілактичні та протиепідемічні заходи гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-n CoV»

2 березня для освітян Джулинської ОТГ начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бершадського міжрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби Юлія Покотило здійснила інформування на тему «Профілактичні та протиепідемічні заходи гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-n CoV».

15:27 03.03.2020

28 лютого 2020 року у Джулинській ОТГ відбувся другий етап обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії - 2020»

У  Джулинській ОТГ відбувся другий етап обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії - 2020». Фестиваль відкрив чимало нових талановитих імен, творчих колективів, гарних виконавців.

14:45 03.03.2020

Колодій - ярмарок млинців, вареників і всіляких смаколиків у Берізках

Масниці – це одне з найстаріших свят слов'янських народів, яке символізує прихід весни. З масляною розпочинаються справжні народні гуляння, які тривають увесь тиждень. Сьогодні в Берізкобершадській філії Джулинського ЦКДС відбулося свято масниці. Біля закладу культури зібралося чимало людей. Водили хороводи, каталися на возі, проводили ігри, танцювали під веселі пісні.

21:06 29.02.2020

25 лютого у Джулинському центрі культури, дозвілля і спорту організували тренінг зі скандинавської ходьби, який провели фахівці Вінницького обласного центру фізичного фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"

У  Джулинському центрі культури, дозвілля і спорту організували тренінг зі скандинавської ходьби, який провели фахівці Вінницького обласного центру фізичного фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

17:08 26.02.2020

Угода про співпрацю між центром зайнятості та відділом освіти, культури і спорту

12 лютого між відділом освіти, культури і спорту та Бершадською філією Вінницького центру зайнятості підписано Угоду про співпрацю. Сторони прийняли зобов’язання шляхом об’єднання зусиль співпрацювати з питань забезпечення розвитку соціального діалогу,

16:31 25.02.2020

Система опитування учнів TurningPoint

Сьогодні у Джулинській школі запровадили систему опитування учнів TurningPoint! Учитель математики Вікторія Херсонюк розробила тестовий контроль з алгебри для 7 класу, а учні пройшли перше тестування.

16:21 25.02.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень