A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Липневий номер газети Джулинської ОТГ "Моя громада"

Підготовлено до друку черговий номер газети Джулинської ОТГ "Моя громада". Читайте про підсумки роботи різних галузей громади у липні, рішення сесії сільської ради, розповіді про людей, які живуть поруч, привітайте ювілярів та іменинників із днем народження. Редакція дякує постійним дописувачам газети: Ганні Трачук та Галині Сасюк із Берізок-Бершадських, Любові Дашківській із Чернятки, які отримали нове визнання - стали громадськими кореспондентами нашого друкованого видання! 

08:39 28.07.2020

Подарунок для хмарівчан

У розпал літа для маленьких хмарівчан директор ПП “Валентина” Василь Гондарук зробив приємний подарунок - дитячий ігровий майданчик. Його встановили на території паркової зони, де завжди полюбляли бавитися діти, особливо під час канікул. Розпочали роботи 18 липня.

23:59 25.07.2020

План роботи на тиждень: 27-31.07.2020

З метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ пропонуємо план роботи на тиждень: 27-31 липня 2020 року. План розміщено на Google-диску.Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці. 

17:18 25.07.2020

Готуємося до нового навчального року

Сьогодні для закладів загальної середньої освіти Джулинської ОТГ та дитячої школи мистецтв здійснено доставку друкованої шкільної документації: класних журналів, журналів гурткової роботи та факультативів, групи продовженого дня, індивідуального навчання. Для Джулинської дитячої школи мистецтв придбано журнали групових та індивідуальних занять, бланки похвальних листів і табелів. Друковану продукцію придбано за кошти місцевого бюджету у ФОП Харук В. Г. Інформацію про закупівлю відділом освіти, культури і спорту висвітлено на електронному майданчику ProZorro. 

17:52 24.07.2020

Державна служба якості освіти провела онлайн-зустріч із керівниками закладів дошкільної освіти Джулинської ОТГ

Сьогодні відділ освіти, культури і спорту та керівники закладів дошкільної освіти Джулинської ОТГ брали участь в онлайн-зустрічі, організованій управлінням Державної служби якості освіти у Вінницькій області. Захід на тему «Проблеми забезпечення якості дошкільної освіти» провели для керівників закладів дошкільної освіти Бершадського району, Джулинської та Шляхівської ОТГ.

15:41 22.07.2020

План роботи ВОКС на тиждень: 20 - 24 липня 2020 року

З метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ, прозорості та відкритості роботи, забезпечення результативності діяльності пропонуємо план роботи на тиждень. Запрошуємо до співпраці. 

17:05 21.07.2020

У школи Джулинської ОТГ доставлено шкільні меблі для 1 класу Нової української школи

Сьогодні у школи Джулинської ОТГ доставлено шкільні меблі для 1 класу Нової української школи. 63 комплекти одномісних парт та стільців придбано для Джулинської, Чернятської, Берізкобершадської та Хмарівської шкіл. Закупівля здійснювалася за кошти державної субвенції місцевим бюджетам на електронному майданчику Прозоро.

15:45 08.07.2020

Купальський вінок #онлайн

Джулинський центр культури, дозвілля і спорту провів онлайн-конкурс до свята Івана Купала "Купальський вінок".  Умови конкурсу: власноруч сплести купальський вінок, викласти фото на сторінці організатора з хештегом #купальськийвінокджулинськаотг. Переможців обирали 8 липня за кількістю лайків. Участь у конкурсі брали 15 учасників. Обрано 3-х переможців: перше місце - Шкурат Неля (фото донечок), 200 лайків, отримала сертифікат на виготовлення футболки з бажаним принтом. Друге місце - Скогутовська Діана (178 лайків), отримала сертифікат на виготовлення чашки з бажаним принтом. Третє місце - Чапалда Марина (153 лайки), отримала чашку з гербом громади. Також за гарний купальський вінок у патріотичному стилі відзначено Галину Когут (146 лайків), вона отримала чашку з гербом ОТГ. У мережі “Фейсбук” організатори розмістили відеролик за результатами конкурсу. 

00:01 08.07.2020

Обласний етап гри “Джура-2020”

Цьогоріч Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-спортивна гра “Джура” проходила по-особливому: в онлайн-режимі. Вперше школярі Джулинської ОТГ брали участь в обласному етапі. 23-25 червня дві команди нашої громади змагалися в обласному етапі гри: відповідали на запитання в історичному конкурсі “Відун”, проходили тестування у конкурсі “Рятівник” та долали “Смугу перешкод”, а також презентували візитівки роїв.

10:43 03.07.2020

Заклади загальної середньої освіти Джулинської ОТГ отримали первинні засоби пожежогасіння

Сьогодні заклади загальної середньої освіти Джулинської ОТГ отримали первинні засоби пожежогасіння, придбані Джулинською сільською радою. До їх складу входять пожежні щити закритого типу зі стаціонарним ящиком для піску з комплектацією (лопати, сокири, відра, ломи, багри, кошма, вогнегасники) та набір пожежного обладнання (кран-комплект із шафою).

14:56 01.07.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень