A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Заходи до Дня захисників та захисниць України

Дата: 29.09.2023 22:05
Кількість переглядів: 36

29 вересня 2023 року в адміністративному центрі Джулинської громади відбулися заходи до Дня захисників та захисниць України, у яких брали участь захисники України, батьки загиблих Героїв, волонтери, працівники сільської ради та структурних підрозділів, депутати громади та жителі села. Усі співали Гімн України, захисник Юрій Стафілевський гордо підняв Державний Прапор України. Голова громади Петро Швець звернувся до присутніх із вітальними словами з нагоди свят, які поєдналися 1 жовтня: Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва. З вдячністю звернувся до наших захисників-земляків, які боронять Українську землю, а також до тих односельчан, які допомагають у тилу. Вручив подяки Джулинської сільської ради захисникам, які були присутні на заходах - Віталію Криворучку, Юрію Стафілевському, Сергію Іванову та Артуру Сабітову.

Теплими словами та подяками були відзначені активні жителі села, які долучаються до волонтерської діяльності, а також учасники волонтерського центру "Разом до Перемоги!", які з перших днів війни діє при Джулинському центрі культури і дозвілля. Подяками були відзначені підприємці Руслан Сторожук, Наталія Швець та Олександр Гуренко, які постійно допомагають фронту. До наших захисників та усіх присутніх звернулася зі словами вдячності та підтримки жителька села Людмила Сторожук, керівник магазину "Мир Вашому дому". 
Надзвичайно хвилюючою була частина заходу, коли поіменно згадували імена Героїв Джулинської громади, які віддали життя за Україну. Тиха молитва, хвилина мовчання, сльози, тупий біль у серці...  І квіти, які з вдячністю і глибокою шаною кожен присутній на заході поклав до портретів загиблих Захисників.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень