A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Організаційне засідання Учнівської ради при Джулинській сільській раді

Дата: 10.10.2023 16:43
Кількість переглядів: 38

Надзвичайна новина! Обрано нового голову Учнівської ради при Джулинській сільській раді! 10 жовтня на установчому засіданні 11 кандидатів на голову поважного молодіжного органу презентували власні портфоліо та передвиборчі програми. Неймовірні пропозиції, цікаві ідеї, справжні передвиборчі баталії! Щирі вітання і побажання надсилаємо на адресу новообраного голови  Учнівської ради на 2023-2024 н.р. Волощука Владислава, учня 10 класу Шляхівського ліцею імені Г.Й.Кузика! Зичимо втілення планів та мирного майбуття! Заступником голови - Юшко Валерія, учениця Тернівської гімназії, а секретар  - Горобець Ірина із Джулинського ліцею! Вітаємо всіх учасників Ради: Тертичну Анну, Бездушну Олену, Сербіна Олександра, Маршук Богдану, Дюг Каріну, Слободян Валерію, Хардикайнен Аліну, Гребенюк Світлану, які об’єдналися у 5 комітетів з різних напрямків діяльності.

Щирі настанови прозвучали на адресу новообраної Ради від Руслани РУДЕНКО, начальника відділу освіти, культури і спорту, та Мирослави УСАТЮК, директора Центру ПР ПП. Побажаймо лідерам та їх наставникам плідної співпраці та втілення ідей.
ДОВІДКОВО
До складу Учнівської ради входять за посадами: голова Учнівської ради, заступник голови, секретар, голови комітетів, які обираються терміном на 1 рік з числа делегатів Учнівської ради. Учнівську раду очолює голова, який здійснює керівництво, несе відповідальність за її діяльність, виконання покладених завдань та обов’язків. Голова Учнівської ради обирається терміном на 1 рік шляхом голосування на установчій сесії Учнівської ради більшістю голосів з числа присутніх.
Пріоритетні завдання Учнівської ради Джулинської громади - забезпечення діалогу між учнівським самоврядуванням, органами державної влади та органами місцевого самоврядування, відділом освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, закладами, організаціями, що працюють із дітьми та учнівською молоддю.
                                                                                                                                                             Лариса ЗАМІХОРА, координатор Учнівської ради, 
                                                                                                                                                               консультант ЦПР ПП Джулинської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень