A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Всеукраїнський урок доброти у закладах освіти Джулинськох ОТГ

В рамках Акції  «Міжнародного уроку доброти» ініційованого БО «Щаслива лапа», 5-6 жовтня у закладах освіти Джулинської ОТГ  були проведені заняття з гуманного  та відповідального ставлення до тварин.

15:33 12.11.2020

Сьогодні працівники відділу освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ доєдналися до тренінгу-семінару, проведеного Вінницьким центром розвитку територіальних громад

Сьогодні працівники відділу освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ доєдналися до тренінгу-семінару, проведеного Вінницьким центром розвитку територіальних громад. Захід відбувся в режимі онлайн на тему "Перші кроки. Організація виконання бюджетів до кінця бюджетного періоду та підготовка проєкту бюджету на 2021".

14:11 12.11.2020

Привітання з Днем працівників культури і майстрів народного мистецтва

Сьогодні, 9 листопада, Україна відзначає День працівників культури і майстрів народного мистецтва. Відділ освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ вітає із професійним святом усіх працівників та ветеранів галузі культури, бібліотек, школи мистецтв, майстрів та майстринь нашого краю, учасників аматорських колективів! Цьогоріч свято особливе, адже відзначаємо його усі разом: спільно із закладами культури, які об’єднуються в оновленій громаді після виборів 25 жовтня.

08:47 09.11.2020

Тижневий план роботи: 09.11 - 13.11.2020

З метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ пропонуємо план роботи на тиждень: 09.11 - 13.11.2020. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!  

22:56 08.11.2020

У Джулинському навчально-реабілітаційному центрі запроваджено нову традицію - саджати щороку хвойні культури, доглядати за ними та збагачувати територію закладу зеленими насадженнями

У Джулинському навчально-реабілітаційному центрі запроваджено нову традицію - саджати щороку хвойні культури, доглядати за ними та збагачувати територію закладу зеленими насадженнями. Цього у року у рамках Всеукраїнської акції «Ліси для нащадків» також проведено акцію «Посади хвойне дерево». Вчителями трудового навчання Козак О.В., Човганюком О.М., Кокошком В.В. та техпрацівницею Кравець О.В. висаджено на території майстерні 6 хвойних дерев.

15:07 06.11.2020

Радіодиктант національної єдності

Традиційно диктант відбудеться 9 листопада, в день писемності і мови. Текст продиктує цього року акторка Римма Зюбіна о 9:15-9:30. Його напише лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, письменник і видавець Іван Малкович.

15:03 06.11.2020

Про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти

Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти затвердили наказом МОН від 8 вересня 2020 року №1115 Дистанційна форма залишається добровільною. Батьки мають лише подати відповідну заяву про зарахування або переведення дитини. Відтепер для дистанційного навчання учням не треба мати високий рівень (10-12 балів). Таку можливість мають всі учні.

14:57 06.11.2020

У Джулинській загальноосвітній школі було проведено І етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

27-29 жовтня 2020 року у Джулинській загальноосвітній школі було проведено І етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Конкурс розпочався урочисто: учні 6-10 класів читали вірші Шевченка та твори українських поетів про нього, п’ятикласники провели флешмоб «Іду з дитинства до Шевченка», одинадцятикласники підготували презентацію «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття!».

16:09 05.11.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень