A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Тижневий план роботи ВОКС: 25-31.03.2024

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план на тиждень: 25-31.03.2024. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

13:14 25.03.2024

Нагородження переможців відбіркового територіального етапу обласного конкурсу "Кобзар і Україна"

21 березня, у Всесвітній день поезії у Джулинській громаді відбулося нагородження переможців відбіркового територіального етапу обласного конкурсу "Кобзар і Україна", який відбувся цьогоріч 5 березня до 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка. Їх нагороджено грамотами відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради та подарунками від сільської ради. Вітаємо переможців та зичимо нових успіхів у творчості!

11:31 22.03.2024

Тренінг на тему «Розмалюю життя» для батьків дітей дошкльного віку психологом ІРЦ Жук А.В.

21 березня проведено тренінг на тему «Розмалюю життя» з метою узагальнення знань про методи  арт-терапії з дітьми дошкільного віку. Ментальне здоровʼя дитини - запорука її щасливого майбутнього, саме тому нормалізація психологічного стану дитини відіграє важливу роль.  Було розглянуто актуальні та сучасні методи корекції поведінки дітей через творчість. В процесі спільної роботи учасники тренінгу мали змогу не тільки теоретично засвоїти інформацію, але й практично спробувати виконати арт-терапевтичні вправи. Під час тренінгу панувала тепла, привітна атмосфера, що позитивно впливало на активність всіх присутніх. Останнім етапом нашої зустрічі став обмін враженнями, а також - питання та відповіді.

11:11 22.03.2024

Презентація двох авторських збірок поетеси із Дяківки Наталії Ярмійчук-Запорожець - книжечок для малечі "Про лиса Мокроноса і діда Панаса" та "Про Котиків-Муркотиків"

21 березня 2024 року в Джулинській громаді - знову літературна подія! Сьогодні відбулася презентація одразу двох авторських збірок поетеси із Дяківки Наталії Ярмійчук-Запорожець - книжечок для малечі "Про лиса Мокроноса і діда Панаса" та "Про Котиків-Муркотиків". Це перші друковані збірки для дітей, які вийшли з-під пера автора у нашій громаді. Це дебют друкованого слова для малечі! Захід відбувся у Всесвітній день поезії, тож у залі зібралися літератори, поети, бібліотекарі та працівники закладів культури. Із вітальним словом звернулися до присутніх голова громади Петро Швець, перший заступник Ніна Кравець, які подякували за творчість та привітали Наталію Ярмійчук-Запорожець із народженням одразу двох нових поетичних збірок.

10:58 22.03.2024

Засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів освітнього округу Джулинської територіальної громади

21 березня відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів освітнього округу Джулинської територіальної громади на базі Серединської гімназії імені В.М. Думанського (онлайн). Тема. Рефлексія як ефективний інструмент розкриття змісту суб`єктивного досвіду стейкхолдерів в освітній діяльності. Галина Томенко узагальнила прийоми і методи рефлексії у початковій ланці освітнього процесу, довела, що це ефективний інструмент розкриття змісту суб`єктивного досвіду стейкхолдерів в освітній діяльності. Любов Лисак зупинилася на сутності й методиці здійснення формувального оцінювання навчальних досягнень учнів. Оксана Хараїм поділилася досвідом організації зворотного зв’язку між учасниками освітнього процесу Серединської гімназії

11:24 21.03.2024

Онлайн - вебінар "Особливості роботи комісії з реорганізації та ліквідації закладів освіти в період дії воєнного стану"

20 березня 2024 року заступник сільського голови, Грабчак  М.П., начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, Руденко Р.В. та керівники закладів освіти Джулинської територіальної громади взяли участь в онлайн-вебінарі "Особливості роботи комісії з реорганізації та ліквідації закладів освіти в період дії воєнного стану". Під час заходу спікери роз’яснили порядок призначення та визначення складу комісії з реорганізації/ліквідаційної комісії в закладі освіти. Окреслили основні юридичні та фінансові нюанси роботи комісії з реорганізації та ліквідації закладів освіти під час воєнного стану. Ознайомили з послідовністю дій, які повинні бути вчинені комісією з реорганізації/ліквідаційною комісією, та переліком органів влади, які будуть залучені в цей процес.

10:23 21.03.2024

Відкриття художньої експозиції у музейній кімнаті робіт художника Степового Олексія

"Цього дня я чекав 97 років... Це моє щастя, ними я живу!" - з гордістю мовив художник Олексій Пилипович Степовий, вдивляючись у світ, майстерно виведений пензлем на його картинах. Нарешті здійснилася мрія художника, нашого знаного земляка, колишнього політв'язня сталінських таборів. Сьогодні відкрито художню експозицію у музейній кімнаті на базі Джулинського центру культури і дозвілля, а також оновлено творчу майстерню художника у Джулинській публічній бібліотеці. На захід завітали Петро Швець, голова Джулинської територіальної громади, його перший заступник Ніна Кравець, заступник Микола Грабчак, працівники відділу освіти, культури і спорту та сільської ради. Розділити радість митця приїхав син Олексія Пилиповича - Іван Олексійович. Усі щиросердно вітали іменинника з днем народження та щасливою подією у його житті - відкриттям картинної галереї!

10:45 20.03.2024

Творча лабораторія директорі Центрів культури і дозвілля громад Вінниччини

19 березня 2024 року в молодіжному центрі «Квадрат» розпочала роботу Творча лабораторія директорі Центрів культури і дозвілля громад Вінниччини! З вступним словом виступили: «Збереження національної культурної спадщини в сучасних викликах сьогодення» Ольга Дернова, начальник креативних індустрій Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації; Панель дискусій «Захист соціальних, економічних та трудових прав працівників культури» Тетяна Побережна, голова обласної організації профспілки працівників культури, депутат Вінницької обласної Ради; «Сприяння розвитку галузі культури в громаді» Галина Цибульська, голова Мурованокуриловецької селищної територіальної громади; «Шляхи підвищення іміджу сучасного закладу культури» Володимир Дудік, начальник Управління культури і туризму Жмеринської міської ради; «Розвиток культури в умовах децентралізації»

08:52 20.03.2024

Нарада з директорами ЗЗСО Гайсинського району: співпраця з ВАБО

19 березня 2024 року відбулася нарада в режимі онлайн з директорами закладів загальної середньої освіти Гайсинського району, яку організував та провів відділ науково-методичного забезпечення освітньої діяльності і професійного розвитку педагогічних працівників Вінницької академії безперервної освіти, завідувач Чорна О.А. Розглянули питання про співпрацю закладів загальної середньої освіти з КЗВО «Вінницькою академією безперервної освіти». Щодо надання супервізійної підтримки закладам освіти доповіла Лесіна О.В., завідувач відділу початкової освіти. Коц Л.І., завідувач відділу виховної роботи, яка висвітлила питання щодо участі закладів освіти у волонтерському русі.

16:44 19.03.2024

Семінар-нарада відповідальних осіб з питань підготовки та проведення «Джури»

За підсумками обласної наради, з метою належної підготовки та проведення заходів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023-2024 навчальному році, організації територіального етапу Гри у Джулинській ТГ відділом освіти, культури і спорту, Центром ПРПП Джулинської сільської ради 19 березня 2024 року в онлайн-режимі  проведено семінар-нараду відповідальних осіб з питань підготовки та проведення «Джури»: заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, учителів фізичного виховання, голови МО учителів початкових класів Джулинської ТГ. Начальник відділу освіти, культури і спорту привітала учасників зібрання та  акцентувала увагу на важливості реалізації завдань національно-патріотичного виховання. Також розглянуто питання: про обласний заочний конкурс звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичного гри «Сокіл» («Джура»)(молодша вікова група «новаки») («козачата») - діти 6-10 років), Лариса ЗАМІХОРА, консультант Центру ПРПП;

10:36 19.03.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень