A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Засідання робочої групи щодо національно-культурних традицій населення, художніх промислів і ремесел

Сьогодні відбулася робоча зустріч ВОКС із керівниками закладів культури громади. Мета - обговорення тижневого плану роботи та підготовка узагальненої інформації до засідання виконавчого комітету Джулинської сільської ради про стан роботи щодо створення умов для розвитку культури, сприяння відродженню осередків традиційної народної творчості, національно-культурних традицій населення, художніх промислів і ремесел. Учасники робочої групи розділили обов'язки щодо організації підготовки інформації про роботу з даних питань у період 2022-2023 років. 

16:07 11.03.2024

Засідання методичного об'єднання асистентів учителів Джулинської ТГ

11 березня 2024 року відбулося чергове засідання методичного об'єднання асистентів учителів Джулинської ТГ. Засідання пройшло у форматі педагогічного тімбілдінгу на тему:"Впровадження технологій формувального оцінювання дітей з особливими освітніми потребами". Асистенти вчителів закладів освіти нашої громади ділилися своїми напрацюваннями, щодо впровадження форм зворотнього зв'язку з дітьми з ООП. Саме правильно підібрані прийоми самооцінювання дають можливість одержати інформацію щодо процесу навчальної діяльності здобувачів освіти. Сприяють активізації діяльності учнів на уроках. Адже зворотній зв'язок - це інструмент,що дає інформацію про те, як відбувається процес навчання, про досягнення та проблеми учнів з метою їх подальшого прогресу.

16:05 11.03.2024

#Українська_ідентичність: пам'ятні дати тижня

Відповідно до постанови Верховної Ради України від 21 грудня 2023 року № 3536-IX «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2024-2025 роках», постанови КМУ від 15 грудня 2023 року № 1322 «Про схвалення Стратегії утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2030 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2023 - 2025 роках», з метою консолідації та формування історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’ятних дат і ювілеїв, враховуючи пропозиції Українського інституту національної пам’яті щодо переліків пам’ятних дат і ювілеїв 2024 року, на місцевому рівні відзначатимуться такі дати: 

12:43 11.03.2024

Тижневий план роботи: 11-17.03.2024

Із метою координації роботи галузей освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради пропонуємо план на тиждень: 11-17.03.2024. План розміщено на Google-диску. Упродовж тижня його буде доповнено змістом роботи. Слідкуйте за оновленнями. Запрошуємо до співпраці!

12:14 11.03.2024

Відзначення 75-ї річниці з дня народження Володимира Івасюка вихованцями КЗ "Джулинський навчально-реабілітаційний центр"

#Українська_ідентичність "Візьми з собою мою пісню - я в неї щастя наспівав" В.Івасюк. Володимир Івасюк - український композитор, поет,Герой України (2009, посмертно). Один із основоположників української естрадної музики. Автор 107 пісень, 53 інструментальних творів, музики до кількох спектаклів. Скрипаль, чудово грав на фортепіано, віолончелі , гітарі, майстерно виконував свої пісні. З нагоди відзначення 75-ї річниці з дня народження Володимира Івасюка в Джулинському навчально-реабілітаційному центрі вчителем музичного мистецтва Юрченко В.А. та педагогом- організатором Петріянчук Н.О. проведено усний журнал "Незабутній Володимир Івасюк".

15:03 07.03.2024

ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури

Вітаємо Карпінську Софію, ученицю 8 класу Ставківської гімназії з ІІІ місцем у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. Щира подяка вчителю Малиновській Людмилі Віталіївні за підтримку в підготовці до олімпіади. Ваша енергія та професійність стали важливими складовими успіху. Нехай цей успіх буде джерелом гордості для нас усіх.

14:24 07.03.2024

Засідання методичного об’єднання бібліотекарів

7 березня відбулося засідання методичного об’єднання бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Джулинської територіальної громади. На засіданні розглядалися питання: читання упродовж усього життя – інструмент кар’ єрного зростання; національно-патріотичне виховання. Було переглянуто цікаву презентацію, створену головою методичного об’єднання, про роль читання для кар’єрного зростання. За кейсом "Національно-патріотичне виховання" працювали протягом декількох засідань мо бібліотекарів, адже в українському суспільстві залишається першочерговим як для держави, так і для системи освіти в цілому. На засіданні виступила бібліотекар Шляхівського ліцею імені Г.Й.Кузика Джулинської сільської ради Болобан Ольга, яка розповіла про важливість національно-патріотичного виховання  у закладах освіти та роль бібліотеки в ньому. 

13:56 07.03.2024

Заклади дошкільної освіти Джулинської громади отримали порадник «Як створити внутрішню систему забезпечення якості освіти» та 26 наборів інформаційно-розвивальних плакатів «Гратися і не боятися» від Представництва Дитячого Фонду ООН в Україні

Заклади дошкільної освіти Джулинської громади отримали порадник «Як створити внутрішню систему забезпечення якості освіти» та 26 наборів інформаційно-розвивальних плакатів «Гратися і не боятися» від Представництва Дитячого Фонду ООН в Україні. Набір складається із 18 серій («Мої суперсили спокою», «Мої органи чуття», «Я маю право говорити «НІ», «Це моє», «Люди навколо мене», «Що ти зараз відчуваєш», «Збалансована тарілка», «Мий руки та співай», «Я дбаю про себе», «Веселі комахи», «Кольори та фігури»), які розроблені ЮНІСЕФ у співпраці з

13:52 07.03.2024

Засідання міжшкільного методичного об'єднання з питань виховної роботи

07 березня 2024 року відбулося засідання міжшкільного методичного об'єднання з питань виховної роботи ЗЗСО Джулінської ТГ на тему «Формування національно-патріотичного виховання – шлях до зміцнення української державності». Консультант Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Джулинської сільської ради»  Заміхора Лариса Анатоліївна підвела підсумки щодо підготовки та проведення територіальних етапів обласних конкурсів "Зіркова мрія" та "Проліски надії - 2024". Під час зустрічі заступники директорів та педагоги-організатори висвітлили поновлені сторінки реалізації тематичних кейсів у спільних презентаціях: «Пам'ятаймо про тих, хто боровся за рідну землю, але повернувся на щиті...», «Туристичними шляхами рідного краю».

13:39 07.03.2024

Територіальний етап обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості "Проліски надії - 2024"

Відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ, Плану роботи Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації на 2024 рік у галузі освіти, на виконання наказу Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації від 07 грудня 2023 року № 887-аг «Про проведення обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2024», наказу відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради від 29 грудня 2023 року № 300-од «Про проведення шкільного та територіального етапів обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2024», з метою формування високих морально-етичних якостей особистості, почуття гідності громадянина європейської держави, духовного збагачення, сприяння підвищенню рівня виконавської майстерності, творчого розвитку художніх колективів закладів загальної середньої освіти, у Джулинській громаді проведено територіальний етап

11:47 07.03.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень