A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Новини

Джулинська опорна школа потрапила до Переліку шкіл, які цьогоріч отримають кошти на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків)

Джулинська опорна школа потрапила до Переліку шкіл, які цьогоріч отримають кошти на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків). Відповідний наказ був підписаний МОН 8 травня. Субвенція буде розподілена серед 608 шкіл, з яких 36 - опорних закладів освіти Вінниччини.

11:43 15.05.2020

БЕЗ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА ТА ВИПУСКНОГО

 У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19) 12 березня було оголошено карантин. Заклади освіти та їх педагогічні працівники Джулинської ОТГ вживали заходів щодо додержання вимог державних стандартів загальної середньої освіти та засвоєння учнями змісту кожного навчального предмета.

16:12 13.05.2020

ВІТАЄМО!

Вітаємо ученицю Джулинської дитячої школи мистецтв Анну Герасимчук, яка посіла друге місце у II етапі онлайн-олімпіади «Bershad-Quarantine Musiс-2020» у номінації «солісти-вокалісти». В олімпіаді, організованою 12 травня Бершадською дитячою музичною школою, брали участь 22 конкурсанти віком від 7 до 14 років. Свої виступи вони присвятили найріднішим, найкращим та наймилішим – рідним матусям. Відділ освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ дякує викладачу школи мистецтв Олені Кашлевській за підготовку учениці, батькам - за виховання дитини, школі мистецтв - за сприяння розвитку мистецької освіти дітей Джулинської ОТГ.

13:21 13.05.2020

ОГЛЯД ПЛАТФОРМ ТА ІНСТРУМЕНТІВ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ, РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙКИ У ШКОЛІ, – ГО “СМАРТ ОСВІТА” ТА МОН ПІДГОТУВАЛИ ПОСІБНИК

Огляд основних інструментів для організації дистанційного навчання, рекомендації щодо того, як скласти розклад, налаштувати режим роботи вчителя/вчительки та зворотній зв’язок з учнями, а також про особливості оцінювання та контролю під час карантину. Про це та інші рекомендації, корисні для організації дистанційного навчання у молодшій, основній та старшій школі, ви можете прочитати у посібнику, підготовленому ГО “Смарт освіта” й Міністерством освіти і науки та оприлюдненому сьогодні, 6 травня 2020 року.

15:23 12.05.2020

ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ ТА НОВІ МОЖЛИВОСТІ ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ: МОН ВНЕСЛО ЗМІНИ ДО УМОВ ПРИЙОМУ

Міністерство освіти і науки внесло зміни до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України. Відповідний наказ, підписаний 4 травня 2020 року, пройшов реєстрацію у Міністерстві юстиції.

15:20 12.05.2020

16 травня 2020 року-День Європи

З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року.

15:10 12.05.2020

Представники колективів Чернятської ЗОШ І - ІІІ ступенів, закладу дошкільноі освіти, директор будинку культури на чолі з сільським старостою Олексієм С.О. вшанували пам'ять загиблих воїнів Хвилиною Мовчання та запалили Свічу Пам'яті

"1939 -1945. Пам'ятаємо. Перемагаємо." 8 травня - День пам'яті та примирення. 9 травня - День перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Представники колективів Чернятської ЗОШ І - ІІІ ступенів, закладу дошкільноі освіти, директор будинку культури на чолі з сільським старостою Олексієм С.О. вшанували пам'ять загиблих воїнів Хвилиною Мовчання та запалили Свічу Пам'яті. Згадаймо всіх поіменно...

14:44 12.05.2020

Сьогодні у Джулинці відзначили 75-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні покладанням квітів до Братської Могили, Меморіалу Слави, Пам'ятному Знаку танковій битві

Сьогодні у Джулинці відзначили 75-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні покладанням квітів до Братської Могили, Меморіалу Слави, Пам'ятному Знаку танковій битві. Під час урочистостей голова ОТГ вручив Олексію Степовому Знак народної пошани ВГО "Україна" "За бойові заслуги" 75 років перемоги над нацизмом".

14:48 09.05.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень