A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася щомісячна онлайн-нарада працівників культури громади

Дата: 28.04.2023 19:18
Кількість переглядів: 58

27 квітня відбулася щомісячна онлайн-нарада ВОКС із керівниками та працівниками галузі культури Джулинської громади. У ході зібрання підведено підсумки роботи відділу у сфері культури під час воєнного стану у квітні 2023 року, підсумки проведення благоустрою територій закладів культури та публічних бібліотек громади, підсумки участі працівників закладів культури та школи мистецтв у міжнародних та всеукраїнських культурно-мистецьких конкурсах у березні-квітні 2023 року. 

Головний спеціаліст ВОКС Наталія Рибак повідомила про організацію заходів щодо покращення протипожежного захисту об’єктів культури, підготовку спортивних споруд та дитячих майданчиків до весняно-літнього періоду 2023 року. Також мова йшла про план заходів із реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору у закладах культури Джулинської ТГ на період до 2030 року (наказ ВОКС від 07.04.2023 № 89-од).

Начальник ВОКС Руслана Руденко акцентувала увагу на операційному плані реалізації у закладах культури громади у 2023-2024 роках Стратегії комунікації з питань європейської інтеграції України (наказ ВОКС від 07.03.2023 №51-од), на реалізації заходів Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року» у Джулинській територіальній громаді (наказ ВОКС від 29.03.2023 №75-од).

Учасники обговорили підготовку до Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг!» (наказ ВОКС від 06.03.2023 №49-од), а також підготовку та проведення заходів у травні 2023 року: Дня пам’яті та примирення і 79-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні закладами культури, Дня Європи, Дня матері, Дня української вишиванки.

Про підготовку до обласного фестивалю "Народні строї східного Поділля", який відбудеться 14 травня 2023 року у с.Лугова на садибі "Лугова Січ" (організатор Бершадська міська територіальна громада) повідомила директор Джулинського ЦКД Галина Василюк. А директор Джулинської публісної біблотеки Неля Шкурат акцентувала увагу присутніх на підготовці до презентації нових авторських книг місцевих авторів: Олега Бабія з Березівки та Сергія Савчука із Джулинки (04.05.2023) на базі Джулинської публічної бібліотеки.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень