A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

ВОКС представляє Джулинську громаду у складі відділення НОК України у Вінницькій області

Дата: 30.04.2023 18:03
Кількість переглядів: 53

28 квітня відбулася звітно-виборна Асамблея відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області. До участі в заході долучилися міністр молоді та спорту України, президент НОК України Вадим Гутцайт та начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов. У залі були присутні голови та заступники обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники осередків спортивних товариств і відомств, вінницькі спортсмени-олімпійці та очільники спортивної галузі міст і громад Вінниччини.

Від Джулинської громади у звітно-виборній асамблеї брала участь начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко, яка увійшла до нового складу відділення НОК у Вінницькій області, який складає 83 особи. Усіх кандидатів обрали на чотири роки. 

Сергія Борзова було обрано новим головою ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області». Він змінив на цій посаді Павла Хникіна - дворазового срібного олімпійського призера з плавання.

Звертаючись до учасників Асамблеї, міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт наголосив наскільки важливо сьогодні зберегти український спорт. Начальник ОВА Сергій Борзов відзначив, що подія визначатиме подальший напрямок та інтенсивність розвитку олімпійського спорту в області.

«Виклики, з якими зіштовхнулась наша країна, спонукають нас до активних дій на всіх напрямках. Спорт відіграє важливу роль у протистоянні агресору, оскільки він є однією з вагомих складових іміджу держави. Ставши очільником області, я роблю все можливе, аби покращити спортивну інфраструктуру регіону, підтримати та заохотити спортсменів, які вже мають великі досягнення. А також мотивувати молоде покоління до здорового способу життя та спорту вищих досягнень», – зауважив Сергій Борзов.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень