A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

НАССР (ХАССП)

Дата: 19.02.2024 21:06
Кількість переглядів: 14

Нормативно-правові документи щодо впровадження системи НАССР (ХАССП):

Закони України

Постанови КМУ

Накази

Офіційні роз’яснення

Інші нормативно-правові (локальні) документи

Шаблони документів ХАССП

Навчальний курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач"

Проєкт ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та платформою масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» розробили безкоштовний навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».  Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:що таке нове харчове законодавство України; що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам; хто такі оператори ринку; що таке простежуваність у харчовому законодавстві; що таке НАССР та як його правильно читати. Курс розроблений насамперед для представників бізнесу, але також буде корисним як для фахівців державного сектору в харчовій галузі, так і для конкретного споживача. Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланням. Курс повністю безкоштовний. Після завершення курсу слухачі отримають відповідний сертифікат.

Освіта у нових  громадах від  а до я

Швидка експертна допомога для освітніх управлінців від провідних експертів і практиків DECIDE. Вебінари та онлайн-консультаційвід експертів DECIDE для управлінців освіти. Лише корисні поради та покрокові інструкції від відомих експертів та практиків! 

Управління якістю і безпечністю харчових продуктів: чому варто впроваджувати систему HACCP у закладах освіти

Особливості здійснення закупівель та впровадження НАССР у сфері організації харчування у закладах освіти. 

Матеріали вебінару «Система НАССР: діагностичний аудит харчоблоків закладів освіти».

Матеріали вебінару «Нові вимоги до організації харчування в закладах освіти»

Презентація «Нові вимоги до організації харчування в закладах освіти»

Матеріали вебінару «Формування культури харчування та правильних харчових звичок", який проведено Міністерством освіти і науки України спільно з Міністерством охорони здоров’я України 

Матеріали вебінару «Організація робочої групи щодо впровадження НАССР»

Презентація «Організація робочої групи щодо впровадження НАССР»

Матеріали вебінару «Діяльність робочої групи з впровадження системи НАССР (ХАССП)»

Матеріали презентації «Діяльність робочої групи з впровадження системи НАССР (ХАССП)»

Матеріали вебінару «Про підтримку функціонування системи HACCP у закладах освіти»

Матеріали презентації «Про підтримку функціонування системи HACCP у закладах освіти»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень