A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася чергова нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 17.11.2021 22:44
Кількість переглядів: 115

Сьогодні відбулася чергова нарада відділу освіти, культури і спорту із керівниками закладів загальної середньої освіти. Мова йшла про організацію роботи в умовах “червоної” зони (відповідно рішень засідання обласної комісії ТЕБ та НС та комісії ТЕБ та НС Джулинської сільської ради). Зокрема, дозволено очно навчатися учням 1-4 класів усіх шкіл громади та учням 5-11 класів тих закладів освіти, де 100% працівників мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19.

Важливими питаннями були організація харчування учнів за оновленим меню із 1 січня 2022 року, порядок здійснення закупівель продуктів харчування для шкіл, формування бюджетних запитів на 2022 рік. Про це розповіли головний бухгалтер відділу Людмила Ляшевська та бухгалтер Оксана Човганюк. Про зміни до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затверджені наказом МОЗ України від 20.09.2021 №1984, розповіла начальник відділу Руслана Руденко. Про рекомендації за наслідками інституційного аудиту Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів та його філій, проведеного Державною службою якості у Вінницькій області, розповіли директор Михайло Шевчук та його заступники Вікторія Херсонюк та Катерина Герасимчук. Головний спеціаліст ВОКС Ольга Яценко проаналузувала хід атестації педагогічних працівників. Про організацію супервізії для учителів початкових класів НУШ розповіла Лариса Гріщенко, голова міжшкільного методичного об’єднання учителів початкових класів.

Інспектор відділу Лариса Заміхора акцентувала увагу на проведенні ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, який вперше відбувається на рівні територіальної громади, а також інформувала про постанову спільної наради керівників правоохоронних органів та інших державних органів Вінницької області про стан протидії дитячій злочинності, захисту прав та інтересів дітей, які стали жертвами злочинних посягань, а також забезпечення неухильного дотримання вимог законодавства щодо усиновлення та влаштування дітей у сім’ях громадян України (на виконання рішення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України).

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень