A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Джулинська опорна школа бере участь в Урядовій програмі "Спроможна школа для кращих результатів"

Дата: 18.05.2021 22:25
Кількість переглядів: 119

Сьогодні начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Руденко разом із заступником голови громади Миколою Грабчаком та директором Джулинського опорного закладу освіти Михайлом Шевчуком взяли участь в онлайн-нараді, організованій Вінницькою ОДА. Мова йшла про участь в Урядовій програмі "Спроможна школа для кращих результатів», зміни до якої затверджені відповідним рішенням Кабінету Міністрів України 28 квітня 2021 року.

Тож відділом освіти, культури і спорту спільно із адміністрацією Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів підготовлено та надано до Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації проєктну заявку на капітальний ремонт приміщення школи (заміну вікон та дверей на металопластикові). Дане питання перебуває на особистому контролі голови громади Петра Швеця.

 

Довідково: у 2021 році з Держбюджету виділено субвенцію в 1 млрд. грн на реалізацію програми “Спроможна школа для кращих результатів”. Кошти спрямовуються на реалізацію проєктів, пов’язаних із формуванням нового освітнього простору, безпечного та інклюзивного (безбар’єрного) освітнього середовища, проведенням реконструкцій та капітальних ремонтів будівель (їхніх частин), споруд закладів загальної середньої освіти, у яких навчаються понад 200 учнів. Збір проєктів від органів місцевого самоврядування проводитимуть обласні, Київська міська держадміністрації та передаватимуть до МОН. За результатами розгляду узагальненого переліку проєктів комісія відбере проєкти, що відповідають законодавству, та сформує пропозиції щодо їх погодження. Розподіл коштів субвенції між окремими місцевими бюджетами затверджуватиметься Кабінетом Міністрів за погодженням з Комітетом Верховної Ради з питань бюджету за поданням МОН. Кошти субвенції, згідно з розпорядженням Уряду, будуть спрямовані до бюджетів відповідних територіальних громад.

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень