A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася загальногромадська патріотична акція "Свіча Пам'яті"

Дата: 08.05.2021 21:42
Кількість переглядів: 97

У День пам’яті та примирення біля Братської Могили зібралися джулинчани, аби вшанувати подвиг мільйонів загиблих під час Другої світової війни. Зі свічами та лампадками вшанували воїнів, які загинули у роки Другої світової війни. Настоятель Свято-Покровського храму протоієрей отець Федір відправив панахиду за загиблими. У пам`ятних урочистих заходах та покладанні квітів під час загальногромадської акції «Свіча Пам’яті» брали участь сільський голова Петро ШВЕЦЬ, депутати сільської ради, ветерани Другої світової війни, діти війни, колективи закладів освіти та культури, представники релігійних конфесій, родичі загиблих.

«Той, хто захищає свою землю, завжди перемагає! Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться. Пам’ятаємо. Перемагаємо», - наголосив сільський голова Петро ШВЕЦЬ.

У всіх населених пунктах територіальної громади священнослужителями різних конфесій проведено панахиди за полеглими земляками.

Нагадаємо, День пам’яті та примирення відзначається 8 травня, в річницю капітуляції нацистської Німеччини. Цю подію прийнято розглядати як символ перемоги над нацизмом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень