A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Хмарівська філія Джулинської опорної школи переходить на дистанційне навчання

Дата: 11.09.2020 18:26
Кількість переглядів: 96

11 вересня відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Джулинської сільської ради щодо застосування карантинних обмежень у Хмарівській філії Джулинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у зв’язку із підтвердженням у педагогічного працівника гострої респіраторної вірусної хвороби, спричиненої коронавірусом CОVID-2019.         

 Члени комісії рекомендували здійснювати організацію освітнього процесу у Хмарівській філії Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів за допомогою технологій дистанційного навчання, починаючи з 14.09.2020, а також провести 18.09.2020 позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Джулинської сільської ради щодо визначення стану організації освітньої діяльності даного закладу освіти після завершення карантину.

Голова ОТГ Петро Швець акцентував увагу на неухильному виконанні вимог постанови Головного державного лікаря України від 22.08.2020 №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)» та Рекомендованого алгоритму дій керівника ЗЗСО у разі виявлення у здобувача освіти та/або працівника ЗЗСО ознак гострого респіраторного захворювання, рекомендованого листом МОН України від 28.08.2020 №1/9-490 «Щодо створення безпечних умов організації освітнього процесу у 2020-2021 навчальному році».

Також у ході засідання розглянули питання організації освітнього процесу у ЗДО «Веселка» с.Хмарівка. Руслана Руденко, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, повідомила, що заклад дошкільної освіти с.Хмарівка має відокремлений вхід із протилежного боку щодо входу на територію школи. Забезпечений усіма необхідними засобами щодо дезінфекції, антисептики, наявний пірометр, захисні щити для працівника кухні. Усі працівники пройшли ІФА-тести, медичні огляди. Відділом освіти, культури і спорту укладено угоду про співпрацю із КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Джулинської сільської ради», зокрема щодо надання медичної допомоги на період карантину.

Тож вирішили продовжити роботу закладу дошкільної освіти у звичайному режимі з дотриманням вимог Головного державного лікаря України від 21.05.2020 №25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень