A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулося засідання Ради освітнього округу Джулинської громади

Дата: 17.01.2022 21:04
Кількість переглядів: 88

Сьогодні, 17 січня, відбулося засідання Ради освітнього округу Джулинської територіальної громади, у якому брали участь сільський голова Петро Швець та його заступник Микола Грабчак. Начальник ВОКС Руслана Руденко підвела підсумки організаційної та фінансово-господарської діяльності відділу щодо забезпечення закладів загальної середньої та дошкільної освіти у ІІ півріччі 2021 року. Освітяни обговорили перспективний План формування мережі закладів загальної середньої освіти на 2022-2024 роки, а також план роботи відділу освіти, культури і спорту на 2022 рік.

Інспектор ВОКС Лариса Заміхора проаналізувала участі школярів закладів загальної середньої освіти Джулинської ТГ у ІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад, Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені ім. Т.Шевченка, Міжнародного мовно-літературного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Про наступність між закладами дошкільної освіти та Новою українською школою, а також про практичні аспекти впровадження STREAM освіти у ЗДО громади розповіла Ольга Яценко, головний спеціаліст відділу. Про стан роботи ВОКС зі зверненнями громадян та запитами на публічну інформацію у 2021 році інформувала головний спеціаліст відділу Наталія Рибак.

Також у ході зустрічі освітяни обрали голову Ради освітнього округу Михайла Шевчука, директора Джулинського опорного ЗЗСО І-ІІІ рівнів та затвердили склад Ради освітнього округу на 2022 рік.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень