A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Дитяче серденько, живи!

Дата: 15.10.2020 20:51
Кількість переглядів: 104

Саме під таким гаслом з 1 вересня по 1 жовтня 2020 року проходила XV  Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» зі збору коштів на придбання медичного обладнання для лікування дітей з вродженими вадами серця. Традиційно до участі в акції долучилися учнівські та педагогічні колективи  закладів загальної середньої освіти Джулинської ОТГ Вінницької області. В рамках благодійної акції було проведено конкурси малюнків на асфальті, години спілкування з циклу «Зігріємо теплом своїх сердець», «Вони такі ж, як і ми», «Добро завжди повертається добром», «Душі людської доброта». Радами лідерів були виготовлені скриньки для збору коштів для придбання кардіореанімаційного медичного обладнання для дитячих лікарень Вінниччини.

В результаті проведеної акції було зібрано кошти:

Джулинська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - 1000 грн, Чернятська ЗОШ І-ІІІ ст. - 300 грн, Берізкобершадська філія Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 537 грн,

Хмарівська філія Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 100 грн. Загалом перераховано на розрахунковий рахунок Всеукраїнського благодійного фонду 1937 гривень.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень