A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбулася щомісячна онлайн-нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 15.02.2021 20:23
Кількість переглядів: 124

15 лютого відбулася щомісячна онлайн-нарада відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради із керівниками закладів загальної середньої освіти та їх заступниками. У ході наради обговорено нові підходи щодо організації забезпечення бухгалтерського обліку у відділі освіти, культури і спорту та підпорядкованих закладах: створення комунальної установи “Централізована бухгалтерія”. Також обговорили зміни щодо організації атестації педагогічних працівників, хід проходження підвищення їх кваліфікації.

Спеціаліст відділу Катерина Герасимчук повідомила про необхідність інформування Департаменту освіти і науки ОДА щодо виникнення надзвичайної ситуації, передбаченого Табелем термінових та строкових донесень Міністерства освіти і науки України (форма 2/НС-1), а також про перелік посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час.

Спеціаліст відділу Лариса Пірогова підвела підсумки участі у січні-лютому 2021 року у Всеукраїнських мистецьких та творчих конкурсах,  змаганнях, фестивалях, а також проінформувала про узагальнений вибір підручників для 4-х класів ЗЗСО.

Начальник відділу Руслана Руденко інформувала про щотижневе планування роботи, здійснення контролю за виконанням нормативних документів та висвітлення інформації щодо діяльності закладів освіти, а також провела майстер-клас «Організація роботи з Google-документами на Google диску».  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень