A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відбірковий етап конкурсу «Зіркова мрія - 2021»

Дата: 28.01.2021 18:33
Кількість переглядів: 163

28 січня 2021 року відбувся відбірковий (територіальний) етап обласного конкурсу солістів – вокалістів та читців «Зіркова мрія - 2021» серед учнів закладів загальної середньої освіти Джулинської ТГ, який проводиться в рамках обласного мистецького фестивалю учнівської та вчительської творчості «Проліски надії – 2021».

Конкурс відбувся дистанційно в режимі онлайн і проводився у двох номінаціях: вокал і художнє читання. У конкурсі взяли участь 21 учень. З них: 10 учнів - у номінації «Солісти-вокалісти» та 11 – «Художнє читання». Учасники конкурсу виконували сучасні, класичні та авторські твори. …У більшості виконаних творів звучали ноти патріотизму: любові до рідної землі, культури, мови, до батьків.

Джулинську ТГ в обласному етапі конкурсу представлятимуть переможці відбіркового етапу «Зіркова мрія - 2021» : Скогутовська Діана, учениця 11 класу Джулинської ЗОШ І-ІІІ ст., Герасимчук Анна, учениця 4 класу Джулинської ЗОШ І-ІІІ ст., Трачук Вероніка, учениця Берізкобершадської філії Джулинської ЗОШ І-ІІІ ст., Рекута Анна, учениця 9 класу Тирлівської філії Шляхівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Щиро дякуємо учасникам конкурсу та їх наставникам за високий рівень підготовки, виконавську майстерність, сценічну культуру, вокальні та акторські дані.

https://youtu.be/-dM8m6O9YTs

https://youtu.be/P0rL2M9BWSg

https://youtu.be/t7stujI3r0c

https://youtu.be/KXEP6USiE8g


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень