A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Презентація краєзнавчої книги «Тирлівка - рідне село на Поділлі» автор Олексій Павличук

Дата: 05.06.2024 10:11
Кількість переглядів: 13

5 червня 2024 року в Джулинці відбулася презентація краєзнавчої книги «Тирлівка - рідне село на Поділлі». Автор книги - член Національної спілки журналістів України Олексій Павличук, відомий краєзнавець, уродженець села Тирлівки. Олексій Павличук, який нині проживає в місті Гайворон, присвятив багато років вивченню історії рідного краю і зібрав у своїй книзі безліч цікавих фактів та спогадів про рідне село. Захід відбувся напередодні Дня журналіста, що стало вже доброю традицією в Джулинській громаді – збиратися разом членам Національної спілки журналістів України, місцевим поетам, авторам книг та активним адміністраторам груп у соціальних мережах. Це свято об’єднало навколо себе людей, які присвятили своє життя перу і слову. На презентації виступили голова Джулинської громади Петро Швець та його заступниця Ніна Кравець, які привітали автора книги та всіх присутніх.

Особливою подією стало прибуття поважних гостей, серед яких був Андрій Стебелєв, голова Вінницької міської письменницької організації, полковник-миротворець, та Олександр Гордієвич, відомий фотомитець і лауреат Всеукраїнської премії імені Євгенія Гуцала. Їхні виступи додали заходу урочистості та значущості. Кожен з митців приніс у нашу зустріч свою унікальну творчість та досвід. 
Поетеса з Теплика Олена Герасименко поділилася своїм творчим доробком, зачаровуючи слухачів глибиною та красою слова, а виконавиця авторських пісень, срібний голос Вінниччини Тетяна Скомаровська порадувала присутніх кількома романсами, додавши заходу мелодійності та ліричності.
Також варто зауважити, що під час заходу членкиня Національної спілки письменників Людмила Любацька отримала краєзнавчу премію імені Павла Добрянського, а нашого талановитого земляка Віктора Цимбала прийняли до лав Національної спілки письменників України, що викликало особливу гордість у жителів громади. 


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень