A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Зустріли "на щиті" Героя зі Шляхової Олександра Скріпника

Дата: 16.05.2024 23:25
Кількість переглядів: 16

Знову захмарилося небо над Джулинською громадою…Сьогодні у Шляховій провели в останню путь мужнього воїна, добровольця Олександра Скріпника, який загинув 11 травня 2024 року. Родина Олександра родом із Луганської області. Приїхали до Шляхової у перші дні війни після того, як залишилися без даху над головою. Разом із оселею ворог забрав все… Їх статки вмістилися у торбинці… Шляхівчани прийняли родину з добром та розумінням. Допомагали хто чим може. Олександр у лютому цього року пішов захищати рідну землю від московитів у складі другого стрілецького відділення першого стрілецького взводу другої стрілецької роти військової частини А7334. Був без бойового досвіду, але з жагою до Перемоги. А сьогодні до нього приїхали побратими… згадують його як вірного друга та надійну опору не лише в бою, а й поза ним.

…Траурний котедж зустрічали на колінах жителі М’якоходу, Чернятки, Джулинки, Теофілівки та Шляхової. Встеляли дорогу квітами, скроплювали сльозами та проводжали тихою молитвою.

Вдома похорон відспівували троє священників Православної Церкви України. До садиби Героя зійшлося чи не все село. Приїхали побратими, голова громади, староста села, працівники сільської ради, установ та організацій. Після цього відбулася траурна хода до місцевого кладовища. Колону очолювали учні Шляхівської школи із прапорами. Обабіч дороги люди стояли навколішках, низько схиливши голови, аби віддати Герою останню шану.

Й навіть небо не втримало гірких сліз за Героєм… Та жодних сліз не вистачить аби оплакати горе кожної втрати. Воїн Олександр Скріпник назавжди залишиться у пам’яті людей мужнім, сміливим захисником, який поклав своє життя за незалежність України. Його ім’я вже ввійшло в тяжку історію Української держави.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень