A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів освітнього округу Джулинської територіальної громади на базі Чернятської гімназії (онлайн)

Дата: 25.04.2024 11:20
Кількість переглядів: 3

25 квітня 2024 року  відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів освітнього округу Джулинської територіальної громади на базі Чернятської гімназії (онлайн). Тема. Індивідуальна освітня траєкторія як ефективний спосіб коригування рівня сформованості ключових компетентностей. Леся Шаргородська, учитель початкових класів Чернятської гімназії, та Ася Кравець, асистент учителя,  поділилися досвідом використання різноманітних методів та прийомів у освітньому процесі з дітьми з ООП. Педагоги початкової ланки Тетяна Петришена та Валентина Горбатюк з власних напрацювань довели, що   індивідуальна освітня траєкторія як спосіб коригування рівня сформованості ключових компетентностей актуальна як з

обдарованими учнями, так і з дітьми з ООП. Людмила Трачук, учитель початкових класів, асистент учителя Берізкобершадської філії  провела майстер-клас із використання методики Нумікон як універсального способу навчити математики кожну дитину.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень