A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя-земляка Касумова Владислава Рафаіловича с. Тирлівка

Дата: 16.03.2024 06:46
Кількість переглядів: 13

16 березня у Тирлівці Джулинської громади відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя-земляка Касумова Владислава Рафаіловича, яку встановили на фасаді будівлі школи. Так односельчани вшанували першу річницю пам'яті Героя, який рік тому віддав молоде життя за Україну. 
Цього суботнього ранку на території місцевої школи зібралося чи не все село, рідні, друзі загиблого, однокласники, приїхали побратими Владислава. Церемонія урочистого відкриття розпочалася з хвилини мовчання та звучання Державного Гімну України. Голова громади Петро Швець звернувся до присутніх зі словами співчуття родині та висловив вдячність за виховання сина батькові Касумову Рафаілу та матері Ірині Петрівні. 


Право відкрити меморіальну дошку надали братові Емілю Рафаіловичу, дружині Героя Касумовій Наталії Миколаївні та дітям - сину Артему та доньці Поліні. Після чого учасники заходу поклали квіти, низько схиливши голови на знак великої шани та вічної пам’яті Герою. 
Далі захід продовжили у закладі культури. До жителів села звернулися голова громади Петро Швець, староста Микола Макарчук, представники Бершадського ТЦК. На честь Захисника читали вірші, про нього демонстрували відеофільм, його пам'ять вшановували квітами та тихо молилися. Молилися і плакали... Плакали всі... Особливо, коли мати та батько Героя зверталися до присутніх з емоційними словами про сина, про його побратимів та Україну.
Після заходів у закладах освіти та культури присутні вшанували пам'ять Владислава покладанням квітів на місце його вічного спокою. На кладовище зійшлися дуже багато жителів села, прибули побратими. Усі низько схилили голови перед світлою пам'яттю Воїна... 
Низький уклін усім Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень