A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Друга річниця пам'яті Захисника України Притуляка Владислава Анатолійовича с. Шляхова

Дата: 15.03.2024 06:39
Кількість переглядів: 16

Сьогодні, 15 березня, у селі Шляхова Джулинської громади вшанували другу річницю пам'яті Захисника України Притуляка Владислава Анатолійовича. На заходах, які відбулися у місцевому ліцеї, закладі культури та біля Меморіалу Слави, були присутні сільський голова Джулинської ТГ Петро Швець, староста села Микола Макарчук, батьки загиблого Героя Притуляки Анатолій Іванович та Людмила Анатоліївна, брат Сергій, дідусь Анатолій, а також родини загиблих Героїв-односельчан.
У Шляхівському ліцеї  проведено  лінійку-реквієм "Герої не вмирають... Просто йдуть...". Учні з болем згадували шкільні роки Владислава, зі щемними словами зверталися до батьків, прикріплювали білих паперових журавликів до стели "Герої не вмирають!"


У закладі культури села зібралося чимало жителів, щоб вшанувати пам'ять ще зовсім молодого односельчанина, який віддав життя за Україну. Голова громади звернувся до батьків зі словами безмежної вдячності за сина. До глибини душі закарбувалися в серці кожного слова матері Героя. 
Акцентом дня стало відкриття у центрі села Алеї Пам'яті загиблим Захисникам, щоб увіковічнити імена місцевих воїнів, які віддали своє життя в російсько-українській війні заради України. Біля пам'ятних знаків Владиславу Притуляку, Олегу Кравцю, Захару Лялюку, Сергію Бутенку, Мирославу Шабатурі  зібралося чи не все село. Люди прийшли з квітами, щоб віддати шану землякам. Сльози та тиха молитва огортали серця кожного...  Хвилиною мовчання, запаленням свічок пам’яті та покладанням квітів до підніжжя кожного портрету загиблого захисника-земляка учасники заходу вшанували пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя заради України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень