A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Друга річниця з дня трагічної загибелі захисника України, сержанта ЛЯЛЮКА ВАДИМА МИКОЛАЙОВИЧА с. Тернівка

Дата: 06.03.2024 11:46
Кількість переглядів: 54

6 березня 2024 року минає друга річниця з дня трагічної загибелі нашого земляка, захисника України, сержанта ЛЯЛЮКА ВАДИМА МИКОЛАЙОВИЧА, який захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України, загинув під час ракетного обстрілу Міжнародного аеропорту «Вінниця» (с. Гавришівка). В Тернівській гімназії проведено лінійку-пам’яті «Назавжди в наших серцях» приурочену річниці загибелі випускника Вадима Лялюка. У заході брали участь голова громади Петро Швець, староста села Олег Комайгородський, представники відділу освіти, культури і спорту, директор гімназії Тетяна Макарчук, директор дитсадка Наталія Сікорська, працівники закладу культури та бібліотеки, педагогічний та учнівський колективи школи. Теплі спогади про дитинство Вадима, патріотичний банер із прапором України, хліб на вишитому рушнику, мерехтіння свічечки глибоко пронизували свідомість кожного, хто був на лінійці.

Діти та педагоги зі сльозами на очах декламували вірші, виконували патріотичні пісні, тихо розміщували білих ангелів на дереві Пам'яті... А батьки Героя, торкнувшись обличчя сина на банері, не приховували невимовного болю за сином... 
Голова громади вручив матері відзнаку Президента України "За оборону України" та медаль "Захиснику Вітчизни", якими нагороджено сина (посмертно).
Після заходу присутні відвідали місце поховання Героя на кладовищі. Вшанували світлу пам'ять Вадима Лялюка покладанням квітів та тихою молитвою.    
.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень