A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Інформаційно-просвітницька робота фахівців Джулинського ІРЦ в ЗДО с. М'якохід

Дата: 20.02.2024 10:12
Кількість переглядів: 16

В закладі дошкільної  освіти «Сонечко» с.М`якохід, фахівці інклюзивно-ресурсного центру, директор Оксана ДУДНИК та фахівець Анна ЖУК, здійснили інформаційно-просвітницьку роботу серед вихователів та батьків.  Метою зустрічі було - сформувати вміння спостерігати за розвитком та діяльністю дітей у відповідності до вікових показників з раннього віку. Також привернути увагу до можливих ризиків у психофізичному розвитку кожної дитини. Акцентували увагу на необхідності своєчасної оцінки стану розвитку дитини, якщо виникають труднощі у засвоєнні навчального матеріалу, визначення вибору методів та прийомів навчання з урахуванням потенційних можливостей дитини. Дуже гарною вийшла розмова з батьками, піднялися найважливіші і болючі теми, також особисті питання.
Таким чином, встановлення партнерських взаємовідносин створює підґрунтя для забезпечення ефективного психолого-педагогічного супроводу.  

Що в свою чергу сприяє розвитку потенційних можливостей дітей з особливим освітніми потребами, а також надає  можливість напрацювати чіткі рекомендації до їх роботи в групі. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень