A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Засідання Молодіжної ради при Джулинській сільській раді

Дата: 08.02.2024 09:33
Кількість переглядів: 23

08 лютого 2024 року відбулося засідання Молодіжної ради при Джулинській сільській раді у змішаному форматі. На засідання було запрошено Петра  ШВЕЦЯ, сільського голову, Миколу ГРАБЧАКА, заступника сільського голови, Руслану РУДЕНКО, начальника відділу освіти, культури та спорту Джулинської сільської ради, Ларису ЗАМІХОРУ, координатора Молодіжної ради у 2021-2023 роках. З вітальним словом до учасників засідання звернувся Петро Васильович: "Молодіжна рада - це місток між молоддю та владою, і саме активна молодь є рушійною силою змін". Микола Петрович зауважив, що без залучення молоді жодні інновації у сфері молодіжної політики не будуть дієвими. Представники Молодіжної ради заслухали відеозвіт від голови Молодіжної ради 2021-2023 років Скогутовської Діани, яка побажала оновленому складу молодіжної спільноти нових креативних ідей. Руслана Вікторівна акцентувала увагу на основних установчих документах, якими керується Молодіжна рада, та зазначила, що відповідно до Положення про Молодіжну раду при Джулинській сільській раді строк повноважень складу Молодіжної ради становить два роки.

Тому необхідно провести оновлення складу. Шляхом відкритого голосування було переобрано голову Молодіжної ради, нею стала Іванна МАКАРЧУК, жителька села Джулинка, студентка. А також оновлено склад профільних комітетів, у які входять і представники Учнівської ради. В ході засідання розглянуто проєкт річного Плану роботи на 2024 рік. Із членами Молодіжної ради проведено практикум «Добрі справи Молодіжної ради», під час якого учасники засідання вносили свої ініціативи щодо планування роботи. Також заслухали голову Учнівської ради Владислава  ВОЛОЩУКА з цікавими ідеями щодо планування роботи.
Дякуємо Діані СКОГУТОВСЬКІЙ,  голові Молодіжної ради 2021-2023 років, за плідну та ефективну діяльність Молодіжної ради, бажаємо впевнено крокувати вперед до своєї мети.

Мирослава УСАТЮК, координатор МР


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень