A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Методичний семінар на тему "Еколого-натуралістична, природоохоронна, експериментально-дослідна робота з обдарованими дітьми (з досвіду роботи)"

Дата: 07.02.2024 14:23
Кількість переглядів: 26

За підсумками обласного семінару - практикуму, який проведено спільно із Вінницькою обласною станцією юних натуралістів у форматі онлайн, 07 лютого 2024 року відбувся методичний семінар на тему "Еколого-натуралістична, природоохоронна, експериментально-дослідна робота з обдарованими дітьми (з досвіду роботи) для учителів методичного об'єднання природничого циклу Джулинської громади. До учасників семінару звернулася Руденко Руслана Вікторівна, начальник відділу освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради, яка зазначила, що завдяки професіоналізму педагогів у здобувачів освіти формується екологічна свідомість та відповідальне ставлення до природи. Модератором заходу була Заміхора Лариса Анатоліївна, консультант КУ ЦПРПП Джулинської сільської ради, та ознайомила учителів з інформаційними листами ВСЮН щодо конкурсів екологічного спрямування.

Усатюк Мирослава Вікторівна, директор КУ ЦПРПП Джулинської сільської ради, розповіла про систему роботи щодо організації конкурсів екологічного спрямування у закладах загальної середньої освіти у співпраці з Вінницькою обласною станцією юних натуралістів. Херсонюк Вікторія Григорівна, заступник директора з навчальної роботи Джулинського ліцею, ознайомила педагогів із основним трендом екологічної освіти - STEM освіта. Герасимчук Катерина Сергіївна, заступник директора з виховної роботи Джулинського ліцею поділилась досвідом щодо розвитку екологічної грамотності та творчого потенціалу обдарованої дитини через освітнє середовище еколого-натуралістичного напрямку роботи Джулинського ліцею. Дерев'яга Вікторія Володимирівна, учитель біології Джулинського ліцею, розповіла присутнім про роботу з обдарованими дітьми та їх участь в екологічних проєктах. Центр ПРПП дякує голові мо учителів природничого циклу Івасик Ганні Григорівні за співпрацю щодо організації і проведення семінару. Наступна зустріч відбудеться 14 лютого, на якій свою педагогічну творчість з питань екологічного виховання презентують заклади освіти Джулинської громади.

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень