A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Конкурс з визначення проєктів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2024 році

Дата: 18.01.2024 16:06
Кількість переглядів: 15

Міністерство молоді та спорту України оголошує КОНКУРС з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2024 році. Пріоритетні завдання конкурсу:
Підвищення рівня компетентностей молоді з метою формування у молоді культури підприємництва (у тому числі соціального), професійного та кар’єрного розвитку, стимулювання до відкриття власної справи, адаптації до ринку праці в умовах війни та післявоєнний період.

Підвищення рівня компетентностей молоді з метою сприяння гармонійному психічному розвитку молоді, формування свідомого та відповідального ставлення до власного здоров’я та культури безпеки життєдіяльності.

✅Підвищення рівня компетентностей молоді з метою реінтеграції молоді з тимчасово окупованих Російською Федерацією територій України, а також адаптації та соціалізації молоді в українському суспільному просторі.

✅Підвищення рівня культури волонтерства серед молоді.

💸Бюджет конкурсу на 2024 рік: 19,5 млн грн.

📎Граничний обсяг фінансування проекту: 600 тис. грн.

📆Кінцевий термін подання заявок - 23 год. 00 хв. 05 лютого 2024 року.

✍️Долучайтесь, ми чекаємо на ваші цікаві та креативні проекти!

Детальніше на сайті Мінмолодьспорту https://mms.gov.ua/news/zaproshuiemo-molodizhni-ta-dytiachi-hromadski-orhanizatsii-do-uchasti-v-konkursi


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень