A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Участь ВОКС у звітній Асамблеї відділення Національного Олімпійського комітету Вінницької області

Дата: 16.12.2023 13:49
Кількість переглядів: 26

Відділ освіти, культури і спорту Джулинської громади брав участь у звітній Асамблеї відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області, яка відбулася 15 грудня. Під час роботи Асамблеї обговорили такі питання: заслухали звіт голови ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області» про роботу у звітному періоді за 7 місяців 2023 року. Ознайомились зі звітом ревізійної комісії ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області». Затвердили бюджет ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області» на 2024 рік. Привітали із включенням до складу Асамблеї делегатів від Федерації Брейк Дансу Вінниччини.

Приємно, що під час звіту на екрані презентували світлини із Дня підняття Олімпійського прапора у Джулинській громаді, який відбувся влітку цього року.

Приємно, що Джулинська громада приєднується до спільноти людей, причетних до великої спортивної родини Вінниччини!

Приємно, що під час звіту на екрані презентували світлини із Дня підняття Олімпійського прапора у Джулинській громаді, який відбувся влітку цього року.

🏀Джулинська громада вперше 2023 року увійшла до складу відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області.

🏀 У Джулинській громаді вперше відбувся територіальний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя", присвячений Олімпійському руху та історії розвитку Олімпійських ігор. Захід відбувся 15 вересня 2023 року на базі Шляхівського ліцею за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області.

🏀 З нагоди відкриття Юнацького олімпійського фестивалю в рамках Всесвітньої акції «Підняття Олімпійського прапора» у Джулинській територіальній громаді проведено тематичний тиждень «Олімпійський рух об’єднує молодь планети».

🏀Цього року у закладах освіти проведено більше 30 масових заходів за участю юних спортсменів та педагогічних працівників: свято «Підняття Олімпійського прапора»; флешмоб «Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього»; спортивні змагання «Юні олімпійці»; спортивні розваги «У країні Олімпії»; змагання з міні футболу, стрітболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу, шашок і шахмат; квест - гра «Діти – олімпійська надія України»; юнацькі спортивні змагання «Олімпійські чемпіони».

🏀18 липня 2023 року у Джулинській громаді відбувся територіальний етап Всеукраїнської церемонії «Свято Олімпійського прапора» з нагоди проведення XVII літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю 2023 року у м. Марибор (Словенія). У заходах брали участь представники Відділення Національного олімпійського комітету у Вінницькій області.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень