A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

У Ставківському закладі культури відбулася Година пам'яті військовослужбовця-земляка

Дата: 19.11.2023 13:21
Кількість переглядів: 20

У суботу, 18 листопада, у Ставківському закладі культури відбулася година пам’яті "Життя – Україні, честь - собі", приурочена односельчанину, полковнику Макарчуку Олегу Пилиповичу, який загинув від ворожої ракети у Вінниці, виконуючи військовий обов'язок. На урочистому заході були присутні перший заступник голови Джулинської громади Ніна Миколаївна Кравець, начальник відділу освіти, культури і спорту Руслана Вікторівна Руденко, староста села Микола Анатолійович Запорощук. Зі словами шани та вдячності за сина-патріота звернулися до матері Героя Олени Іванівни.

Душевними спогадами ділилися про земляка його вихователька дитячого садка Запорощук Наталія Анатоліївна, класний керівник підлітка Гомонюк Галина Іванівна, згадували шкільні роки його однокласники. А сім'я Черниченків Петра Григоровича та Ольги Арсенівни щиро ділилася спогадами про добрі роки дружби з Олегом Пилиповичем.

Бібліотекар Надія Таужнянська з гордістю читала повідомлення про друга, товариша, односельчанина, людину з Великої літери, надіслані із-за кордону та з інших міст України. Слова Надії Сімчук, Ірини Вудвуд, вірш поетеси Лідії Вудвуд глибоко запали в душу усім присутнім... А музикант Микола Максимов виконав авторські пісні, які присвятив Олегу Пилиповичу.

Трепетними руками усі присутні передавали у залі один одному свічу Пам’яті. А матері вручили із глибокою шаною та повагою домашній хліб та Прапор України, який підписали усі учасники заходу.

Волонтери Поліна Катеринчук, Валентина Смульська, Ганна Грицик напекли булочок та вручили присутнім пакунки в пам’ять про земляка.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень