A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Підсумок обласного етапу акції "Годівничка"

Дата: 22.04.2021 17:33
Кількість переглядів: 163

Завершився обласний етап Всеукраїнської акції «Годівничка», учасниками якого стали 179 учнів із 40 закладів загальної середньої та 6 позашкільної освіти з 14 територіальних громад області.

В ході акції учасники виготовляли та розвішували годівниці, здійснювали підгодівлю птахів, проводили просвітницьку роботу і практичні дії з охорони та збереження орнітофауни.

Серед 53 переможців і призерів обласного етапу – наші учасники.

Це: Олександр Чапалда (Джулинський опорний ЗЗСО), Богдана Маршук (Ставківський ЗЗСО), Софія Близнюк (Дяківський ЗЗСО), які посіли ІІ місце у конкурсі на кращий малюнок, фотороботу; ІІІ місце у цьому ж конкурсі - у вихованців НРЦ: Василя Манелюка та Анастасії Петровської. ІІІ місце у конкурсі на кращий виріб – Анна Рекута (Тирлівська філія). У конкурсі на краще оповідання про зимуючих птахів - І місце у Ангеліни Майструк (Шляхівський опорний ЗЗСО), ІІ місце - Андріана Бабенко та Софія Богуцька (Тирлівська філія), ІІІ місце - Дар’я Череушенко (Теофилівська філія). У конкурсі на кращий вірш про зимуючих птахів ІІ місце посів Андрій Човганюк (Джулинський опорний ЗЗСО), ІІІ місце - Олена Бездушна (Дяківський ЗЗСО). У конкурсі на кращу розробку заняття про зимуючих птахів (серед педагогів) - ІІІ місце у Світлани Шевченко, учителя біології Дяківського ЗЗСО; у конкурсі на кращий сценарій свята зимуючих птахів (серед педагогів) І місце посіла Галина Ткачук, учитель біології Шляхівського опорного ЗЗСО.

Вітаємо переможців!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень