A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

25 лютого у Джулинському центрі культури, дозвілля і спорту організували тренінг зі скандинавської ходьби, який провели фахівці Вінницького обласного центру фізичного фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"

Дата: 26.02.2020 17:08
Кількість переглядів: 118

У  Джулинському центрі культури, дозвілля і спорту організували тренінг зі скандинавської ходьби, який провели фахівці Вінницького обласного центру фізичного фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Директор центру Віталій Копач та інструктор Олександр Рубан провели теоретичну частину та практичне заняття. Цікаво та корисно! У заході брали участь усі охочі. Зокрема, група людей із вулиці Шевченка, які оздоровлюються вечірньою ходьбою, до них приєдналися жителі й інших вулиць Джулинки. Повчальним був тренінг і для членів колективу " Надбужанка", представників органів учнівського самоврядування шкіл громади, відповідальних за спортивно-масову роботу, а також учителів фізичного виховання із Джулинки, Чернятки, Хмарівки та Берізок. Ознайомилися із оздоровчого ходьбою й учні навчально-реабілітаційного центру. Надіємось, що у громаді побільшає людей, які будуть займатися скандинавською ходьбою. Бажаємо усім здоров'я!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень