A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

На форумі українських патріотичних справ

Дата: 26.10.2023 20:57
Кількість переглядів: 26

26 жовтня 2023 року під керівництвом Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій на базі Комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» відбувся восьмий обласний Форум українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!». Джулинську громаду на обласному зібранні вже вдруге представили учні та педагог Джулинського ліцею: Горобець Ірина, голова Учнівської ради Джулинської сільської ради 2022-2023 н.р, учениця 9 класу, Діхтяренко Микола, лідер Джулинського ліцею, Герасимчук Катерина Сергіївна, заступник директора з виховної роботи Джулинського ліцею, голова методичного об`єднання з питань виховної роботи ЗЗСО Джулинської ТГ.

Урочисте відкриття Форуму розпочалася державним Гімном України, хвилиною мовчання за загиблими захисниками України. Лариса Володимирівна Страшевська, заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Вінницької облдержадміністрації, від імені голови Департаменту гуманітарної політики Буняка Володимира Володимировича привітала учасників та побажала результативної роботи. Організатори Форуму для запрошних делегацій підготували концертну програму. Приємною несподіванкою і продовженням зустрічі стало нагородження керівників-наставників почесними грамотами за високі професійні досягнення і вагомий внесок у патріотичне виховання дітей та учнівської молоді Вінниччини від голови Наглядово-кординаційної ради громадських організацій та волонтерів БФ «Миротворець України» Олени Верлан-Кульшенко. Друга частина форуму була практичною. Всі учасники Форуму працювати за визначеними локаціями. Ірина Горобець доповідала на секції "Роль учнівського самоврядування в організації національно-патріотичного виховання у закладах освіти як невід'ємного компоненту демократизації шкільного життя». Микола Діхтяренко працював на секції "Гра "Джура" як системна форма комплексної роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді: державницький та патріотичні аспекти». Керівники-педагоги в цей час працювали з методистами Навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти Вінницької області – Адамчук Людмилою Леонтіївною та Козачишиною Вікторією Вікторівною.

Дякуємо організаторам та учасникам зібрання за обмін досвідом, визначення підходів до реалізації національно-патріотичних справ, спільну волонтерську роботу, за сприяння у подальшому розвитку краєзнавчої, пошуково-дослідницької та волонтерсько-благодійної допомоги у закладах освіти Вінницької області!

Катерина Герасимчук, заступник директора з виховної роботи Джулинського ліцею, голова МО з виховної роботи освітнього округу Джулинської ТГ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень