A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Вебінар «Методика проведення шкільного уроку волонтерства»

Дата: 17.10.2023 22:29
Кількість переглядів: 39

17 жовтня 2023 року в онлайновому режимі відбувся вебінар «Методика проведення шкільного уроку волонтерства». Вебінар об’єднав більше тисячі освітян з усієї України. Учасниками вебінару були також і відділ освіти, культури і спорту, Центр ПР ПП, заклади освіти Джулинської сільської ради. Організатори вебінару: ГО «Українська Волонтерська Служба» спільно з Міністерством освіти та науки України, Міністерством молоді та спорту України, Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, ГО «Рух Олександра Педана «ДЖУНІОРС», також Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», проєкт U-Report. Мета вебінару – ознайомити вчителів закладів загальної середньої освіти з проєктом «Шкільний урок волонтерства». Центр ПР ПП інформує, що з 18 жовтня до 24 грудня 2023 року

буде проходити конкурс «Шкільний урок волонтерства». Організаторами Конкурсу є: ГО «Українська Волонтерська Служба» спільно з Міністерством освіти та науки України, Міністерством молоді та спорту України, Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, ГО «Рух Олександра Педана «ДЖУНІОРС», Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», проєктом U-Report. Основна мета Конкурсу– сприяти залученню вчителів закладів загальної середньої освіти до проведення шкільного уроку волонтерства та додаткових заходів з активізації молоді до волонтерської та рухової активності. Участь у Конкурсі безоплатна.
Конкурс проводиться у всіх областях України, окрім тимчасово окупованих територій та реалізується у форматі уроку для учнів 8-12 класів.
Умови Конкурсу:
1. Зареєструватися за покликанням https://forms.gle/7s4ByXnWmnktxU1j7 та у формі реєстрації вказати пункт «Освітяни».
2. Отримати навчальні матеріали на вказану електронну адресу.
3. Провести уроки шкільного волонтерства.
4. Заповнити звіт.

Матеріали Конкурсу та звітна форма розміщені за покликанням https://school.volunteer.country, а також будуть надіслані на електронну адресу учасників.
Конкурс проходить у 3 хвилі:
1 хвиля розіграшу – з 16 жовтня до 05 листопада 2023 року. Оголошення переможців 1 хвилі відбудеться 10 листопада 2023 року.
2 хвиля розіграшу – з 06 листопада до 26 листопада 2023 року. Оголошення переможців 2 хвилі відбудеться 01 грудня 2023 року.
3 хвиля розіграшу – з 27 листопада до 15 грудня 2023 року. Оголошення переможців 3 хвилі відбудеться 22 грудня 2023 року.
Критерії відбору:

1. Кількість проведених уроків.
2. Проведення уроку з використанням авторського компоненту.
3. Проведення додаткових волонтерських та рухових активностей у своєму закладі освіти з метою активізації дітей.
У кожній хвилі визначається 10 переможців, які отримають цінні призи вартістю до 2000 грн. (павербанки, портативні колонки) від організаторів Конкурсу. Переможців буде оголошено на сторінках JuniorS та в соціальних мережах (Facebook, Instagram). Запрошуємо усіх педагогів Джулинської ТГ долучитися до проведення Уроку волонтерства та сприяти активізації волонтерського руху серед дітей та учнівської молоді нашої громади.
                                                                                                                                     Лариса Заміхора, консультант Центру ПР ПП
                                                                                                                                                                                                Джулинської сільської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень