A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Територіальний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя"

Дата: 19.09.2023 10:33
Кількість переглядів: 46

У Джулинській громаді вперше відбувся територіальний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя", присвячений Олімпійському руху та історії розвитку Олімпійських ігор. Захід відбувся 15 вересня 2023 року на базі Шляхівського ліцею за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області. Із вітальним словом до учасників звернулись Руслана Руденко, начальник відділу освіти, культури і спорту, член відділення НОК у Вінницькій області; Мирослава Усатюк, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Джулинської сільської ради; Людмила Кравець, директор Шляхівського ліцею. 
Згідно поданих заявок, участь у заході брало сім команд: Шляхівський ліцей (команда " Нове покоління"); Джулинський ліцей (команда "Рекорд"); Ставківська гімназія (команда " Дружба"); Чернятська гімназія (команда "Перемога"); Тернівська гімназія (команда "Юніори"); Серединська гімназія (команда "Олімпійці"); Дяківська гімназія (команда "Гарячі серця").

Програма змагань складалася з чотирьох конкурсів: "Презентація команди", "Комбінована естафета", "Рухлива гра - волейбол" та "Олімпійська вікторина". Під час презентації суддівська колегія оцінювала зовнішній вигляд команди, організованість виступу команди, загальне враження та девіз. Найцікавіше проходила Комбінована естафета - усі учасники показали спортивну підготовку та витривалість. Найвідповідальнішим конкурсом для команд стала "Рухлива гра - волейбол", де учасники продемонстрували командний дух та злагодженість. В Олімпійській вікторині перш за все оцінювалась правильність відповідей, а також швидкість виконання завдань.
У результаті визначені переможці окремих видів програми заходу:
"Представлення команди" 
🥇1-ше місце команда "Нове покоління" (Шляхівського ліцею);
🥈2-ге місце команда "Олімпійці" (Серединської гімназії);
🥉3-тє місце команда "Рекорд" (Джулинського ліцею).
"Комбінована естафета"
🥇1-ше місце команда "Нове покоління" (Шляхівського ліцею);
🥈2-ге місце команда "Перемога" (Чернятської гімназії);
🥉3-тє місце команда "Рекорд" (Джулинського ліцею).
"Рухлива гра - волейбол"
🥇1-ше місце команда "Гарячі серця" (Дяківської гімназії);
🥈2-ге місце команда "Перемогаі" (Чернятської гімназії);
🥉3-тє місце команда "Юніори" (Тернівської гімназії).
"Олімпійська вікторина"
🥇1-ше місце команда "Олімпійці" (Серединської гімназії);
🥈2-ге місце команда "Дружба" (Ставківської гімназії);
🥉3-тє місце команда "Юніори" (Тернівської гімназії).
За результатами змагань перше місце посіла команда "Перемога" Чернятської гімназії, друге розділили між собою команда "Нове покоління" Шляхівського ліцею та команда "Гарячі серця" Дяківської гімназії, третє місце розділили між собою команда "Юніори" Тернівської гімназії та команда "Рекорд" Джулинського ліцею. Переможці та призери були нагороджені грамотами відділу освіти, культури і спорту та кубком НОК України у Вінницькій області. Головною нагородою для майбутніх олімпійців стали позитивні емоції та незабутні враження. 
Відділ освіти, культури і спорту дякує колективу Шляхівського ліцею за організацію заходу та смачний обід, Олегу Ковбасюку - за спортивний комплекс, медичним працівникам Шляхівської амбулаторії ЗПСМ за медичний супровід, відділенню Національного олімпійського комітету у Вінницькій області - за кубок! 
Вітаємо усіх учасників змагань і бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та спорті, а переможцям - впевненості та сили гідно представити Джулинську громаду на ІІІ етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя".

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень