A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

#УкраїнськаМолодьЄднає

Дата: 14.08.2023 16:47
Кількість переглядів: 31

12 серпня Україна вже вдруге відзначає День молоді разом з усім цивілізованим світом, демонструючи обраний вектор розвитку. Довгий час це свято в нас відзначали наприкінці червня. Після російської агресії 2014 року, з бажанням інтегруватися у європейську родину, в Україні постало питання перенесення свята на іншу дату. У 2021 році свято перенесли на 12 серпня, коли за календарем ООН відзначають Міжнародний День молоді. У Джулинській ТГ проходив Всеукраїнський молодіжний тиждень "Молодь для країни". Саме 12 серпня у закладах культури та бібліотеках  нашої громади проходили молодіжні активності. Учнівська Рада територіальної громади долучилась до відзначення  Міжнародного Дня молоді. Лідери учнівського самоврядування звернулися до молодого покоління у формі відеопривітання. 

Працівниками Джулинського центру культури і дозвілля було організовано благоустрій центрального парку села Джулинка під гаслом "Молодь за чисте довкілля". Наші юні громадяни долучалися до плетіння сітки для ЗСУ. Також на одній із локацій відбувся майстер клас із виготовлення оберегів для військових "Ангелочок". Такі символи надихають наших військових та підвищують бойовий дух.  Гуртківці мали змогу особисто подарувати свої вироби військовим. По завершенню заходу усі смакували рибну юшку. 

Молодь Чернятки  всі гуртом готували майданчик до змагань - до спортивного молодіжного батлу з волейболу, який відбувся 13 серпня. Грали команди Чернятки і Джулинки. Староста села Сергій Бондарчук обом командам вручив спільні грамоти від Чернятського старостату та відділу освіти, культури і спорту. Перемогу здобула команда Джулинки Після завершення гри на учасників змагань чекав кінотеатр під відкритим небом. У Тирлівській, Завітнянській, Теофиліївській та Ставківській філіях  Джулинського ЦКД проходив марафон руханок серед молоді. У Дяківській філії Джулинського ЦКД  молоде покоління, об`єднавшись, створили фотозону "Молодь - майбутнє України". Фотосесія мала благодійний характер. Був збір коштів. На виручені кошти було придбано необхідні речі для односельчанина, воїна ЗСУ.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень