A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Творчий бенефіс талановитої землячки Наталії Ярмійчук-Запорожець із Дяківки: презентація третьої авторської збірки "За крок до Перемоги"

Дата: 30.07.2023 09:59
Кількість переглядів: 38

28 липня відбувся творчий бенефіс нашої талановитої землячки Наталії Ярмійчук-Запорожець із Дяківки: презентація третьої авторської збірки "За крок до Перемоги". Зустріч пройшла чуттєво, емоційно, неординарно. Від авторського читання наверталися сльози: про Героїв-захисників, про відчай матерів, які чекають синів і дочок із поля бою, плач немовлят, які ніколи не повернуться додому... Рядки, що помережані любов'ю і чуттєвістю, червоним і чорним, переплетені вірою і надією на мирне завтра, на швидку Перемогу України!

   На захід зібралися літератори, які працюють у царині поезії та прози, працівники галузі культури та бібліотек громади, а також творча молодь, яка тільки пробує на смак красу поетичного слова. Щиро вітали поетесу голова громади Петро Швець, колеги по перу, родина. А колега із Дяківської гімназії Альона Сухоленцева чуттєво виконала у дарунок патріотичні пісні.   Книгу підписано до друку 12 травня 2023 року. Видано у місті Хмельницькому накладом 100 примірників. Збірка побачила світ за фінансової підтримки членів родини поетеси - Сергія та Наталії Романовських. Народження нової друкованої книги - вагомий внесок у літературне життя громади. А збірка "За крок до Перемоги" - подія на літературному фронті!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень