A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Фінал Кубка Об'єднаного чемпіонату Джулинської футбольної ліги та Уманського району, пам'яті загиблих захисників України

Дата: 26.07.2023 09:48
Кількість переглядів: 41

23 липня виповнилося рівно 2 роки з моменту створення Джулинської футбольної ліги, президентом якої обраний Ковбасюк Олег Іванович. ДФЛ створювалась з метою збереження, розвитку та популяризації футболу, після ліквідації окремих районів Вінницької області та в умовах децентралізації щодо створення територіальних громад. На початковому етапі, цю ідею підтримали Олександр Єгоров, Олександр Шелест та ряд небайдужих до футболу людей. Під брендом Джулинської футбольної ліги згуртувалась футбольна спільнота. Саме тому і виникла ідея, при підтримці Ігоря Соболенка, Олега Філіпчака, Олександра Однороженка, Івана Ковбасюка, Олексія Давиденка, Богдана Лавренюка, Валерія Гордєєва, Віталія Атаманенка, Артура Левченка, Едуарда Когута та ряду інших футбольних функціонерів створити Об’єднаний чемпіонат ДФЛ та Уманського району.

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави, спортсмени, бачили підтримку українських військовослужбовців, серед яких є і футболісти нашого Чемпіонату. На превеликий жаль, є серед футболістів і загиблі. Шана нашим Героям і вічна їм пам’ять. У цей складний час, кожна гра розглядається  як благодійна – збір коштів і допомога нашим Захисникам. За півтора року було зібрано, задонатино  більше 125 тисяч гривень. У  всіх нас є спільна мета – Перемога над ворогом, який напав на нашу державу. Ми разом, піднемемо наш Об’єднаний чемпіонат, пам’яті загиблих захисників України, на ще більш вищий рівень, адже на наданий час в ньому приймають участь футбольні команди з чотирьох областей України (Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської та Черкаської).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень