A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Джулинський заклад дошкільної освіти став учасником проєкту від ООН

Дата: 22.05.2023 14:19
Кількість переглядів: 25

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка» с.Джулинка став учасником проєкту "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні", який реалізується у рамках партнерства Міністерство освіти і науки України з Дитячим ООН (ЮНІСЕФ в Україні), ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти». Садочок отримав ігрове обладнання для організації та проведення пізнавальних занять для дошкільників. 

Мета проєкту – напрацювати єдині підходи щодо забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах воєнного стану в Україні, через розвиток педагогів та надання консультацій батькам дітей; сприянню наданню дошкільних послуг у змішаному форматі дітям, які не відвідують заклади дошкільної освіти з різних причин, інформуванню та навчанню з метою забезпечення безперервності розвитку, навчання дітей вдома.

Щиро дякуємо організаторам за СУПЕРОВІ набори для діточок та відчуття радості і турботи у такий нелегкий для країни час! Все краще – дітям!

#unicef_spilno#UNICEF#Асоціація_працівників_дошкільної_освіти#дошкілля


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень