A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури і спорту Джулинської сільської ради Гайсинського району Вінницької області
ВОКС

Відділом освіти, культури і спорту завершено роботу щодо проведення технічної інвентаризації об'єкта нерухомого майна закладів культури

Дата: 05.07.2023 22:18
Кількість переглядів: 38

Відділом освіти, культури і спорту завершено роботу щодо проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна закладів культури громади. Виготовлено технічні паспорти будівель Серединського, Ставківського, Дяківського закладів культури, поновлено технічні паспорти із копій, які не було передано під час децентралізації. Внесено дані до паспортів тих закладів, які були виготовлені раніше. Усі дані технічної інвентаризації внесено до Єдиної державної електронної системи в сфері будівництва (ЄДЕСБ) та присвоєно індивідуальний реєстраційний номер.

Нині триває процес державної реєстрації речових прав на нерухоме майно закладів культури. Джулинська сільська рада звернулася листом до Фонду державного майна України щодо надання відмостей з Єдиного державного реєстру про неперебування об'єктів у державній власності.

Р.S. Техніний паспорт — це документ, який містить відомості щодо , зокрема, інформацію про його місцезнаходження (адресу), склад, технічні характеристики, план та опис об'єкта, ім'я/найменування власника/замовника, відомості щодо права власності на об'єкт нерухомого майна, щодо суб'єкта господарювання, який виготовив технічний паспорт, тощо.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень